مرتضوی گفت: هم‌اکنون دستگاه‌های اجرایی مختلف در استان‌های کشور مانند چهارمحال و بختیاری در حال جمع‌بندی هستند که کمک‌های بلاعوض و تسهیلات برای نوسازی و بهسازی واحد‌های مسکونی خسارت‌دیده پرداخت شود.

سید صولت مرتضوی امروز جمعه در یازدهمین ستاد پیشگیری، هماهنگی و پاسخ به عملیات مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تسریع در روند جبران خسارت‌های ناشی از جاری شدن سیل در استان‌های کشور مورد توجه باشد.

وی افزود: استانداران و مدیران ارشد توفیق پیدا کردند تا خودشان برای رفع خطر نقاط حادثه‌خیز اقدام و تلاش کنند که قابل قدردانی است.


بیشتر بخوانید


مرتضوی تصریح کرد: مسئولان چهارمحال و بختیاری در حوزه پیشگیری، امداد و نجات و اسکان موقت تلاش‌های اثرگذاری داشته‌اند.

وی با اشاره به قابل‌توجه بودن حجم خسارت‌های سیل اخیر در کشور یادآور شد: دولت سیزدهم با تمام توان در خدمت مردم است و در جلسه یکشنبه گذشته برای جبران بخشی از خسارت‌ها مصوباتی داشت.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور اظهار داشت: هم‌اکنون دستگاه‌های اجرایی مختلف در استان‌های کشور مانند چهارمحال و بختیاری در حال جمع‌بندی هستند که کمک‌های بلاعوض و تسهیلات برای نوسازی و بهسازی واحد‌های مسکونی خسارت‌دیده پرداخت شود.

وی گفت: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برای تامین دام مورد نیاز خسارت‌دیدگان کمک می‌کند و برای جبران خسارت‌های زیرساختی سریع‌تر اقدام می‌شود.

مرتضوی آسیب‌شناسی درخصوص خسارت‌های سیل اخیر و تلاش برای اقدامات پیشگیرانه به‌منظور جلوگیری از خسارت‌های حوادث را ضروری اعلام و تاکید کرد: مسیل‌ها و نهر‌های مرتبط با عبور سیلاب‌ها باید آزادسازی شود و دستگاه‌های اجرایی برای امور مختلف برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت ارائه دهند.

وی ورود روان‌آب‌های اخیر در حوضه زاینده‌رود را ۱۵۰ هزار مترمکعب دانست و افزود: اگر طرح‌های آبخیزداری مناسب در گذشته اجرا شده بود امکان مهار این روان‌آب‌ها وجود داشت.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل اخیر در کشور و چهارمحال و بختیاری با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی درخصوص مصوبات سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری یادآور شد: زمینه‌سازی این مصوبات از سوی هیأت دولت انجام شده و اکنون نیازمند عملیاتی شدن از سوی مسئولان استانی است.

مرتضوی اظهار داشت: رئیس‌جمهور در سفر به چهارمحال و بختیاری توجه ویژه‌ای به این استان داشت و تخصیص‌های مطلوبی برای استان پیش‌بینی شده است.

وی گفت: مسئولان دستگاه‌های اجرایی دولتی و پیمانکاران بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری با جدیت پیگیر اجرای طرح‌های استان باشند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: اعتباراتی برای طرح‌های عمرانی از محل بودجه نقدی، اسناد، تهاتر نفت و سایر ردیف‌ها پیش‌بینی شده که باید سریع‌تر جذب شود.

وی با اشاره به طرح دولت سیزدهم برای احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور افزود: چهارمحال و بختیاری از این طرح سهم قابل‌توجهی دارد و بانک‌های عامل باید در وقت مناسب به‌منظور اجرای این طرح و سایر طرح‌های توسعه‌ای استان کمک کنند.

مرتضوی تصریح کرد: فرمانداران موظفند تا طرح‌های توسعه‌ای مورد نظر دولت را با اولویت پیگیری و اجرایی کنند تا فرصت از دست نرود.

وی با اشاره به اختصاص منابع قابل‌توجه دولت به‌منظور تسهیلات ازدواج در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بنیاد‌های ملی در راستای توسعه این استان آمادگی دارند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با قدردانی از کمک نیرو‌های جهادی، امدادی و بسیجی اظهار داشت: تقویت این گروه‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی گفت: باید تجهیز سالن‌ها و سوله‌های مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری مورد توجه همگان باشد و شهرداری‌ها برای آزادسازی مسیل‌ها اقدام جدی را در دستور کار قرار دهند.

مرتضوی تاکید کرد: استاندار چهارمحال و بختیاری تلاش‌های مهمی برای توسعه استان کرده است و می‌توان در یک دوره هفت تا هشت ساله این استان را به شاخص‌های کشوری در بخش‌های مختلف رساند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.