برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان زنجبيل و گردو دعوت کرد.
برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد ۵۰۰ گرم، مخمر خشک فوری ۷ گرم، نمک ۷ گرم، شکر ۳۰ گرم، روغن مایع ۵۰ میلی لیتر، آب ۵۰ میلی لیتر، شیر ۲۵۰ میلی لیتر، شیره انگور ۶۰ گرم، زنجبیل تازه ۲۰ گرم یا پودر زنجبیل ۱۰ گرم، گردو خرد شده ۵۰ گرم
مواد رومال :
تخم مرغ ۱ عدد، کنجد به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله نان زنجبيل و گردو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید