برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سوپ میگو تایلندی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
میگو 200 گرم، قارچ خرد شده 200 گرم، عصاره مرغ 3 لیوان، شیر نارگیل 2 لیوان، زنجیر تازه و خرد شده 2 فلفل غذاخوری، فلفل چیلی 2 عدد، سویا سس 5 قاشق غذاخوری، پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری، گشنیز خرد شده 50 گرم، پیازچه خرد شده 100 گرم، سیر 4 حبه، روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری، فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری، فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری، نمک به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سوپ میگو تایلندی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید