طرز تهیه اینچیلادا، غذای تند مکزیکی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه اینچیلادا به همراه سس سالسا را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت اینچیلادا دعوت کرد.

برای تهیه این غذای تند مکزیکی خوش طعم احتیاج داریم به:

نان پیتا یا لواش به میزان لازم، گوشت چرخ کرده 300 گرم، پیاز 1 عدد، فلفل دلمه‌ای 1 عدد، پنیر موزارلا 100 گرم، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم، روغن به میزان لازم 

مواد سس سالسا:

پیاز 1 عدد، گوجه فرنگی 300 گرم، سیر 2 تا 3 حبه، فلفل چیلی یا هالوپینو 30 گرم، شکر 1 قاشق چای خوری، سرکه 1 قاشق چای خوری، روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله اینچیلادا را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.