آموزش پخت رولت مرغ و اسفناج + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه رولت مرغ و اسفناج را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت رولت مرغ و اسفناج دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه مرغ درشت ۱ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، اسفناج پخته ۲۰۰ گرم، پنیر گودا ۵۰ گرم، آبلیمو ۳ ق س، نمک و فلفل به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت رولت مرغ و اسفناج را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.