به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت با اجرای وحید حسینی، در قسمت آشپزشو روش تهیه آش گیلدیک اردبیل را آموزش داد.
برای تهیه این آش خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت چرخ کرده 250 گرم، نخود 1/2 پیمانه، گل نسترن کوهی (گیلدیک) 400 گرم، پیاز 2 عدد، برنج نیم دانه 1 پیمانه، برگه زردآلو 1 پیمانه، لواشک ملس 150 گرم، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم، روغن به میزان لازم، تره 200 گرم، جعفری 200 گرم، گشنیز 200 گرم، اسنفاج 400 گرم، آلوچه بدون هسته 1 پیمانه، مغز گردو آسیاب شده 1 پیمانه، لوبیا چیتی 1/2 پیمانه، لوبیا قرمز 1/2 پیمانه
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله این آش اردبیلی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/