متخصصان می‌گویند مصرف مربای میوه می‌تواند به تقویت سلامت بدن کمک کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مربای میوه یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی برای وعده صبحانه و عصرانه است. بسیاری از مردم دوست دارند صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و خوشمزه کره و مربای میوه آغاز کنند. در کنار طعم بی نظیر مربای میوه، کمتر کسی به خواص بی نظیر این ماده غذایی برای سلامت بدن توجه دارد.

در این مطلب به فواید مصرف مربای میوه می‌پردازیم:


۱- مربای میوه برخلاف کره، روغن، نوتلا و پنیر فاقد کلسترول و چربی است. از همین روی، مصرف آن باعث افزایش چربی بدن نمی‌شود و اگر در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید به توازن وزن بدن کمک می‌کند.

۲- پکتین ماده‌ای است که تقریبا در تمامی میوه‌ها وجود دارد. پکتین در حقیقت یک فیبر قدرتمند است که در بدن مانند ژله عمل می‌کند. در فرآیند گرمادهی و تهیه مربای میوه این ماده نیز دستخوش تغییرات مثبتی می‌شود. تحقیقات نشان داده است پکتین اصلاح شده در مربا خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و باعث بهبود سلامت مو، پوست و ناخن‌ها می‌شود. همچنین مصرف مربا به دلیل وجود این ماده بروز یبوست و خطر پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

۳- مربا دارای شکر و سرشار از انرژی و فیبر است. مصرف مربا باعث می‌شود زودتر سیر شوید و مانع از پرخوری در وعده صبحانه می‌شود. پرخوری نکردن در وعده صبحانه همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می‌دهد.

۴- از آنجا که مربا از حجم بالایی از میوه‌های مختلف تهیه می‌شود خطر بروز سکته مغزی، حمله قلبی و بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش می‌دهد.

۵- مربا غنی از آنتی اکسیدان‌های مختلف و قدرتمند است. همین موضوع خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف به ویژه سرطان‌های دهان، معده، کلون را کاهش می‌دهد. مصرف مربا در زنان باردار نیز باعث کاهش خطر بروز نقص لوله عصبی، "اسپینا بیفیدا" (شکاف مادرزادی مهره‌های نوزاد) و "آنانسفالی" (اختلال مغزی ناشی از نقص در کانال عصبی) در مراحل رشد جنین می‌شود.

۶- اگر مربا از میوه‌های کاملا رسیده تهیه شده باشد، سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مختلف است.

منبع:طلا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.