در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترین پنیر و ژامبون را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از خوراک دال عدس و پیازچه و حلوای انبه تا پرتله غذای سنتی استان لرستان + تصاویر


مواد مورد نیاز
بلوچیز....... ۲۰۰ گرم

کره ..... ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل...... به میزان لازم

پنیر چدار.... ۱۵۰ گرم

خامه‌ی صبحانه..... ۲ قاشق سوپخوری

پسته‌ی خرد کرده ...... ۵۰ گرم

ژامبون سرخ کرده.... ۸ ورق

روش تهیه

بلوچیز و کره را در ظرف مناسبی بریزید. با چنگال پوره کنید و اندکی نمک و فلفل بزنید. آن‌گاه پنیر چدار را خرد کنید و همراه با یک قاشق سوپخوری از خامه، در کاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. چنانچه پنیر سفت بود، خامه‌ی بیشتری به آن بیفزائید تا پوره‌ی نرمی به دست آید. سپس قالب دیواره بلندی را به اندازه‌ی ۷×۱۳ سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید و ورقه‌های ژامبون را رویش بچینید. حالا مقداری از مخلوط بلوچیز و کره رویش بریزید، صاف کنید و قدری پسته بپاشید. حالا نیمی از پوره‌ی پنیر چدار را رویش بریزید، صاف کنید و با ژامبون و پسته بپوشانید. به همین ترتیب همه‌ی مواد را لابه‌لای هم در قالب بریزید و رویش را با فویل بپوشانید. اینک قالب را در یخچال بگذارید و پس از ۲ ساعت،‌ترین را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.