به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه کیبه سیب زمینی با گوشت چرخ کرده را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیبه سیب زمینی در فر
کره آبکرده: ۴ قاشق سوپخوری
خرده نان: ۴ قاشق سوپخوری
سیب زمینی: یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط)
نمک: یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده: ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ (پودر کرده): ۲ عدد
خلال بادام: ۲ قاشق سوپخوری
ادویه مخلوط (هفت ادویه): ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
اگر دوست داشتید برای خوش طعم شدن این غذا میتوانید پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید.
طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر:
۱. قالب کمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیبزمینیها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیبزمینی، نمک، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
۲. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اکنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندکی تفت دهید. حال یکسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف کنید.
۳. سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینک باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
۴. آنگاه باقیمانده کره را روی کیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که طلائی رنگ شود، بپزید. همین که کیبه قدری خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد کلم، هویج و گوجه فرنگی میل کنید.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/