به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مُجَــدّرِه؛ غذای لبنانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مـواد لازم
عدس ۵۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیاز بزرگ سه عدد
سیر یک حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طـرز تـهـیـه
* عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.
* برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.
* پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.
* برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.
* برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/