در گزارش زیر طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کاناپ نخودفرنگی:

نخود فرنگی‌ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله‌هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آن‌ها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.