به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاسـتا آرابیاتا را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نمک و فلفل به اندازه نیاز
پنیر پارمزان رندهشده بیست و پنج گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
پاستا پنه سیصد و پنجاه گرم
آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خردشده چهارصد گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. برای درست کردن سس، در ظرفی روغن بریزید و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه نمایید. وقتی سس درست شد. (وقتی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کنید با سس قاطی کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/