به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تاکیتو مرغ با سس سالسا را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
سس سالسای تند یکسوم پیمانه
تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا ۱ پیمانه
گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
آبلیمو ترش از ۱ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم سس سالسا
فیله گوجه خرد کرده ۳ عدد بزرگ
فلفل دلمه سبز ریز خرد کرده ۱ عدد کوچک
سیر له کرده ۳ حبه
پیازچه خرد کرده ۸ عدد
گشنیز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
فلفل هالوپینو خرد کرده قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه ۲-۳ قاشق سوپخوری
نمک یکدوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.
حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.
اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.
حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.
سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.
اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.
حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.
سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.
اینک به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
روش تهیه سس سالسا
فیله گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/