به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک اسفناج یکی از غذاهای مقوی است. شاید شما تا به حال از این خوراک استفاده نکرده باشید، ولی به خاطر مواد موجود در آن برای اولین بار پخت این غذا رو شروع کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۲ قاشق سوپخوری کره
پنیر پیتزا (به میزان لازم)
۱ عدد لیموترش
۱ عدد پیاز
۳ عدد زرده تخم مرغ
۳ لیوان پنیر فتا
۴۵۰ گرم اسفناج
نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
دستور تهیه
اسفناجها رو بخارپز کنین و به پیاز داغ اضافه کنید.
پنیر فتا رو به صورت تکههای درشت روی اسفناج بریزین و روی اون رو با پنیر پیتزا به طور کامل بپوشونید.
اسفناج رو داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید.
بعد از مدت تعیین شده از فر خارج کرده و روی اون رو با زرده تخم مرغ و زعفرون دم کرد تزئین کنین و دوباره به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/