به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قرابیه یه شیرنی شیک، دوست داشتنی و محلیه که توی ترکیه، قزوین، زنجان و … طرفدارهای زیادی داره. قرابیه یه نوع شیرینیه که معمولا از بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشه و روی اون پر از مغز پسته و بادامه و بخاطر همین یه شیرینی گرون قیمت و مجلسیه.
معمولا این شیرینی رو به اسم قرابیه تبریز یا قرابیه ترکیه میشناسن اگرچه مخصوص تبریز نیست و توی همه شهرها طرفدار داره
قرابیه انواع مختلفی داره که ما امروز آموزش قرابیه پستهای رو براتون گذاشتیم.
مواد لازم:
▢ ۱۵۰ گرم پسته خام
▢ ۲۰۰ گرم شکر
▢ ۳ عدد تخم مرغ
▢ ۱/۵ قاشق چای خوری وانیل
▢ به مقدار لازم بادام، پسته و شکر (برای تزیین)
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
پستهها رو خرد و ریز میکنیم. برای این کار میتونیم پستهها رو توی غذا ساز میریزیم و یا توی کیسه پلاستیکی ریخته و میکوبیم.
فر رو توی ۱۵۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا به مدت سی دقیقه گرم بشه. قبل از روشن کردن فر، سینی فر رو بیرون بیارید.
پستهها رو توی یه ظرف میریزیم. شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ رو به اون اضافه میکنیم. کمی مخلوط میکنیم و بعد با دندهی ریز چرخ گوشت مواد رو دو مرتبه چرخ میکنیم.
خمیر رو کمی ورز میدیم. اگه احساس کردین خیلی سفته میتونین اونو دوباره توی غذاساز بریزید و یه سفیده تخم مرغ دیگه به خمیر اضافه کنید تا نرم بشه. خمیر آماده شده باید تقریبا سفید رنگ باشه.
داخل سینی فر یه کاغذ روغنی پهن میکنیم. به کمک ماسوره و یا قاشق و یا اسکوپ ساز خمیر رو با فاصله و با اندازههای تقریبا یکسان روی کاغذ روغنی قرار میدیم.
یه کم پسته و بادام رو خرد میکنیم. برای تزیین شیرینی مقداری پسته، بادام و در صورت تمایل مقداری شکر روی شیرینیها میپاشیم و کمی فشار میدیم تا روی خمیر بچسبند.
سینی رو داخل فر میزاریم و اجازه میدیم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه شیرینیها بپزن. مراقب باشین که شیرینیها نسوزن. فقط کمی اطرافشون و روی اونها طلایی رنگ بشه کافیه.
وقتی شیرینیها آماده شدند اونها رو از فر در میاریم. صبر میکنیم تا خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا میکنیم.
شیرینی ما امادست. از درست کردنش لذت ببرین.
نکات مهم:
ممکنه بعضی شیرینیها به کاغذ روغنی چسبیده باشن؛ برای جدا کردن اونها مقداری آب به پشت کاغذ روغنی اسپری کنید. همچنین میتونید از دستمال پارچهای مرطوبی به جای اسپری آب استفاده کنید. سپس شیرینی رو به آرومی از کاغذ روغنی جدا کنید.
این شیرینی خیلی زود و در مجاورت هوا خشک میشه. بهتره اونها رو توی ظرفی در دار نگه داری کنید.
رای تزیین شیرینی به جای اینکه بادام و پسته را خودتان خرد کنید، میتوانید از خلال بادام و خلال پسته استفاده کنید.
میتونید پودر پسته به صورت آماده تهیه کنید.
امیدوارم این دستور رو امتحان کنید و لذت ببرین. منتظر رسپیهای جذاب ما باشین.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/