از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذا‌ها و خوراکی‌های مختلف استفاده کرد. برای نگهداری بهتر و طولانی‌مدت از لیموترش فریز کردن گزینه مناسبی است. در این مطلب روش فریز کردن لیموترش را آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زمان زیادی است که از لیموترش در آشپزی سنتی هم به‌عنوان طعم‌دهنده و هم به‌عنوان پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود.  ثابت شده که لیموترش این ویژگی‌ها را دارد:

مبارزه با سرطان
کاهش کلسترول
مبارزه با التهاب
تنظیم فشارخون
مبارزه با افسردگی و استرس
سم‌زدایی از کبد و کلیه‌ها

ساده‌ترین روش فریز کردن لیموترش

۱- لیمو‌ها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضدعفونی کردن می‌توان از کمی سرکه سیب استفاده کرد.

۲- لیمو‌ها را آبکشی و خشک کنید.

۳- لیمو‌ها را ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد کنید. وقتی کاملا سفت و سخت شدند، آن‌ها را از فریزر خارج و پوست و گوشت و هسته‌هایش را همه با هم رنده کنید و برای استفاده‌های بعدی، این پودر را در حالت منجمد نگه دارید.

از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذا‌ها و خوراکی‌های مختلف مثل سالاد، بستنی، سوپ، ماست، سس پاستا و… استفاده کرد.

منبع:مجله سلامت

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.