
در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
چطور خرس «پایتخت» به فیلمنامه محسن تنابنده راه یافت؟
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، این روزها فصل برداشت محصول باقالی تازه در استان گلستان است و مردم این استان در این فصل یک میان وعده و عصرانه به نام "باقله پته" می خورند.
باقله که همان باقالی به گویش گرگانی است، پس از پاک شدن و یک پوسته شدن در مقداری آب ریخته میشود و روی اجاق گاز قرار می گیرد.
شعله اجاق باید کم باشد و بعد از مدت کوتاهی حدود ۴۰ دقیقه باقله پخته است، حالا نوبت سیرداغ و اضافه کردن نمک به باقله است. بعد از سیرداغ و نمک اضافه کردن " باقله پته " شما آماده است.
"باقله پته" به معنای باقالی پخته شده به گویش گرگانی است.
انتهای پیام/ن