به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک ارده و گردو آشنا کنیم.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
ارده ۱/۲ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
گردو و خرما ۱ لیوان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها به مدت ۵ دقیقه خوب هم میزنیم تا حجیم شوند.
سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم.
نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم میزنیم.
در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط میکنیم.
مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردوها را میریزیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار میدهیم.
کیک گردویی را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/