به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه املت در مافین آشنا کنیم.
مواد لازم:
آرد: ۱ قاشق سوپ خوری
کره یا مارگارین: ۱ قاشق چای خوری
شیر: ۲/۱ پیمانه
پنیر چدار (رنده شده): ۵۰ گرم
پنیر پارمسان (رنده شده): ۱۰ گرم
برگ ریحان (خردشده): ۱۰ گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
ژامبون (قالب زده): ۴ ورق
تخم مرغ (زده شده): ۴ عدد
نان مافین آماده
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
آرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
پس از این مرحله، در تابهای جداگانه روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبون را اضافه و تفت دهید، از تابه درآورید و در همان تابه تخم مرغها را بپزید.
نان لقمهای را با چاقو دو نیم کنید و روی هر نیمه آن، یک ورق ژامبون و مقداری تخم مرغ قرار دهید.
سپس روی آن دو قاشق سوپخوری از سس آماده شده را ریخته و سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/