به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه رول نان سنتی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای رول نان پاکستانی
نان تست ۱ بسته
سیب زمینی متوسط ۶ یا ۷ عدد
فلفل سبز شیرین ۱۰ عدد
گشنیز خرد شده ۱/۲ فنجان
روغن سرخ کردنی
نمک
طرز تهیه:
سیب زمینیها را همراه با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پوست آنها را بگیرید. سیب زمینیها را در داخل کاسهای بریزید و اول با گوشت کوب آنها را بکوبید و سپس با چنگال آنها را له کنید. فلفل سبز را خرد کنید و همراه گشنیز خرد شده و فلفل قرمز را داخل کاسه بریزید و با سیب زمینی مخلوط کنید.
کمی آب در یک ظرف بریزید. کنارههای نان تست را با چاقو ببرید و نانها تست را دانه دانه در آب بخیسانید. سپس بیرون بیاورید و آنها را بین دستانتان فشار دهید. از مخلوط سیب زمینی بردارید و درون تستها قرار دهید. سپس آنها را رول کنید و کنار هم بچینید.
داخل یک قابلمه کوچک روغن بریزید تا داغ شود. سپس رولهای نان را دانه دانه درون روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. این رولهای سوخاری خوشمزه را با ماست موسیر سرو کنید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/