به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پایلای اسپانیایی آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه سس سبز
جعفری: ۱ فنجان خرد شده
آب لیمو تازه: ۱/۴ فنجان
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه له شده
مواد لازم برای تهیه پایلا
آب: ۱ فنجان
زعفران: ۱ قاشق چایخوری
عصاره آب مرغ: ۱ قرص
میگو جامبو: ۸ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
ران مرغ: ۴ تکه (نصف شده، پوست کنده)
سوسیس سالامی: ۶ تکه نیم سانتیمتری
ژامبون بیکن: ۱۲۰ گرم
پیاز: ۲ فنجان خرد شده
فلفل دلمهای قرمز: ۱ فنجان (خرد شده)
گوجه فرنگی: ۱ کنسرو
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۳ حبه بزرگ
برنج دانه کوتاه: ۳ فنجان
نخودفرنگی: ۱ فنجان
صدف سیاه دریایی: پاک شده
آب لیمو تازه: ۱/۴ فنجان
لیمو: چند عدد (برش داده شده)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
برای تهیه سس سبز، ۴ مادهای را که نام بردیم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه پایلا آب را با زعفران و قرص مرغ در یک ظرف بزرگ هم بزنید و تا جایی که به جوش نیاید روی اجاق با حرارت کم گرم کنید. پوست میگوها را بکنید، اما دم آنها را جدا نکنید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. سالامی و بیکن را به مرغ اضافه کرده و دو دقیقه سرخ کنید، سپس از تابه به ظرف دیگری منتقل کنید.
میگو را داخل تابه بریزید، دو دقیقه سرخ کنید و به ظرف دیگری منتقل کنید.
حرارت اجاق را کم کنید، پیاز و فلفل دلمهای را با هم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید. حالا گوجه فرنگی، پاپریکا و سه حبه سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
برنج را روی مواد بریزید و یک دقیقه هم بزنید.
حالا وقت آن است که تمام موادی را که در ظرف جدا کنار گذاشته بودیم؛ ترکیب آب مرغ، تکههای مرغ؛ ترکیب سالامی و بیکن و نخود را به تابه اضافه کنیم و به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم در حالی که هم میزنیم بپزیم.
صدفها را به مواد داخل تابه اضافه کنید، طوری که لابلای برنجها قرار بگیرند و ۵ دقیقه بپزید تا دهان آنها باز شود. سر میگوهایی که داخل برنج هستند را به داخل برگردانید و ۵ دقیقه دیگر هم بپزید تا میگوها خوب نرم شوند.
آب لیمو را به طور یکدست روی غذا بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید. قبل از سرو برشهای لیمو را به سلیقه خودتان روی غذا بچینید.
منبع:کی آشپزه
انتهای پیام/