به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه اگرول گوشـت و قارچ آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
قارچ ریز خرد کرده و تفت داده ۲۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
نان یوفکا به میزان لازم
روغن به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا شما باید گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه (نچسب باشه بهتره) مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه پیازداغ، قارچ و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید به گونهای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.
حالا مواد مخلوط کرده را از روی حرارت برداشته جعفری را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.
حالا میتوانید هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا یا نون لواش را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبهها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگررولها را در آن سرخ کنید.
منبع:کی آشپزه
انتهای پیام/