رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تجهیز این دانشگاه به امکانات تشخیص ویروس کرونای انگلیسی خبر داد و گفت: تاکنون هیچ مورد مثبتی از این نوع ویروس جهش یافته در خراسان رضوی گزارش نشده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمدحسین بحرینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تجهیز این دانشگاه به امکانات تشخیص ویروس کرونای انگلیسی خبر داد و گفت: پیش از این موارد مشکوک به کرونای انگلیسی برای تشخیص و آزمایش به تهران ارسال می‌شد که اکنون این قابلیت در استان خراسان رضوی فراهم شده است.

او افزود: تاکنون نمونه‌های مختلف از موارد مشکوک به کرونای انگلیسی از شهر‌های این استان مورد آزمایش قرار گرفته که نتیجه هیچکدام مثبت نبوده و همه موارد از نوع کرونای چینی بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: هم‌اکنون فقط چند استان در کشور قابلیت تشخیص کرونای انگلیسی را دارند.

بحرینی همچنین در باره وضعیت خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا بیان کرد: گرچه افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در این استان طی هفته‌های اخیر از شیب ملایم برخوردار بوده است، اما این استان از این نظر جایگاه خوبی در کشور دارد.

او تصریح کرد: خراسان رضوی از نظر کاهش موارد ابتلا پس از استان‌های سیستان و بلوچستان، قم، بوشهر و هرمزگان در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
بیشتربخوانید


رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: وضعیت مشهد نیز از نظر شیوع کرونا در بین شهر‌های استان خراسان رضوی به نسبت خوب است که یکی از دلایل آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم می‌باشد در حالی که وضعیت برخی شهرستان‌های استان نظیر گناباد، کاشمر و سبزوار نگران کننده است.

بحرینی اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد افزایش تعداد مبتلایان روزانه به کرونا در خراسان رضوی هستیم، اما تعداد بستری شده‌ها و مرگ و میر تغییر چندانی نداشته است.


او افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۴ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری شدند که میانگین تعداد کل بستری شدگان در این استان ۴۴۴ نفر و تعداد بستری شده‌ها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه ۱۴۱ نفر می‌باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به کاهش تعداد نتایج مثبت آزمایشات سرپایی کرونا در خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر نتیجه آزمایش هشت درصد از مراجعان به مراکز منتخب کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه مثبت شده در حالی که این میزان در اوج شیوع این ویروس ۶۲ درصد بود.

بحرینی بیان کرد: اکنون روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ آزمایش پی. سی. آر برای مراجعان سرپایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود در حالی که این دانشگاه قابلیت انجام سه هزار و ۵۰۰ آزمایش را دارد.

او تصریح کرد: محموله دوم واکسن کرونا نیز به زودی وارد استان می‌شود که سهم این دانشگاه هفت هزار دز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علائمی از حساسیت واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده نشده است تاکید کرد: از ۴۷۰ دز واکسن کرونا که به کادر درمانی شاغل در بخش‌های مراقبت‌های ویژه این دانشگاه تزریق شده فقط ۱۱ نفر علائم تب و لرز داشتند که با دارو‌های مسکن بهبود یافتند.
 
انتهای پیام//ز.ق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.