به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستو تهیه کرپ پنیر و اسفناج را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
قارچ اسلایس کرده ..... ۱۵۰ گرم
روغن..... به میزان لازم
نمک و فلفل.... به میزان لازم
آبلیمو.... ۲ قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده...... ۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت...... ۴ ورق
تخم مرغ ..... ۴ عدد
شیر..... ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده ..... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد کرده..... ۳ قاشق سوپخوری
روشتهیه
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه در تابهای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید. کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخممرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخم مرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمهای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبی جهت سرو قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/
لطفاً دستور پخت غذا های بیشتری را بزارید ممنون