در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستو تهیه کرپ پنیر و اسفناج را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز

قارچ اسلایس کرده ..... ۱۵۰ گرم

روغن..... به میزان لازم

نمک و فلفل.... به میزان لازم

آبلیمو....  ۲ قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده......  ۱۵۰ گرم

ژامبون گوشت......  ۴ ورق

تخم مرغ ..... ۴ عدد

شیر..... ۳ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  ..... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه خرد کرده.....  ۳ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آن‌گاه در تابه‌ای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغ‌ها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید. کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخم‌مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخم مرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبی جهت سرو قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
من درست نکردم ولی به نظر خوب میاد شاید درست کرد کردم خواستم تشکر کنم برای اینکه دستور پخت غذاها می گذارید ❤️
لطفاً دستور پخت غذا های بیشتری را بزارید ممنون