به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرپ و البته کرپ شیرین یکی از خوشمزهترین دسرهای فرانسوی است که پای محبوبیتش به تمام نقاط جهان رسیده است. کرپ انواع مختلفی دارد و چه به صورت شیرین که به عنوان صبحانه و چه به صورت شور که به عنوان میان وعده و حتی غذای اصلی سرو میگردد. کرپ شیرین شباهت زیادی به پنکیک دارد. اما کرپ نازکتر است و مایه خمیری آن نباید هیچ گلولهای داشته باشد. در این دستورالعمل میخواهیم طرز تهیه یک مدل کرپ با ماست را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
ترکیب ماست و لیمو و عصاره وانیل ترکیب جذابی و خنکی است که این صبحانه را به عنوان یک صبحانه بهاری و تابستانی تبدیل میکند. تنها نکته مهمی که برای تهیه کرپ باید بدانید این است که مایه خمیر را چند ساعت داخل یخچال خنک نگهدارید؛ در واقع خنک کردن خمیر باعث میشود حبابهای هوا داخل خمیر از بین رفته و کرپ هنگام پختن پاره نشود. حدود ۳۰ دقیقه زمان برای خنک کردن خمیر کافیست. در این فاصله سراغ آماده کردن فیلینگ آن بروید تا بعد از این که مایه خمیر را از یخچال بیرون آوردید، خیلی سریع بتوانید کرپ با ماست خوشمزه خود را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای فیلینگ کرپ با ماست
تخم مرغ بزرگ دو عدد
شیر کمچرب یک فنجان
آب نصف فنجان
آرد همه منظوره یک فنجان
کره (ذوب شده) دو قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک یکسوم قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ با ماست
مرحله اول
کرپ یکی از دسرهای معروف فرانسوی است که به دو دستهکرپ شیرین و شور تقسیم شده و به عنوان وعده صبحانه یا یک وعده غذایی کامل سرو میشود. کرپ شکلات برای مثال گزینه مناسبی برای شروع یک صبح پرانرژی است و در مقابل کرپ اسفناج به عنوان یک میان وعده خوشمزه و متفاوت سرو میشود. کرپ ماست نیز یکی از انواع خوشمزه از این دسر کلاسیک فرانسوی است که میتوانید برای صبحانه سرو کنید و از طعم لطیف و خوشمزه آن لذت ببرید.
برای تهیه این کرپ ابتدا باید خمیر کرپ را آماده کنید. برای تهیه خمیر تمام مواد لازم یعنی تخم مرغ، شیر کم چرب، آب، آرد، کره دویچه مارکن، عسل، نمک و عصاره وانیل را داخل یک کاسه ریخته و با همزن با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر تشکیل شود. خمیر را به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
مرحله دوم
یک تابه نچسب بردارید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه داغ شود. خیلی کم تابه را با اسپری چرب کنید فقط در حدی که رطوبت بگیرد. یکچهارم فنجان از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر پخش شده و ضخامتش کم شود. خمیر باید آنقدر روی حرارت باشد تا لبههای آن خشک شده و مرکز آن دیگر حالت چسبندگی نداشته و پخته شود. سپس یک کفگیر نازک باید به کرپ بزنید و آن را با یک حرکت سریع برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شده و بپزد. کرپ پخته شده را داخل یک بشقاب قرار دهید و با باقی خمیر دوباره کرپ درست کنید. تقریبا برای آنقدر خمیر حدود ۱۰ عدد کرپ باید داشته باشید.
مرحله سوم
در این حین که کرپها در حال پختن هستند، شروع به درست کردن مواد داخل کرپ کنید. برای این کار تمام مواد شاملماست ایسلندی، عسل، آبلیمو، شکر و عصاره وانیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. پوست لیمو را هم با رنده ریز، رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
برای سرو یک لایه از کرپ را روی سطح کارتان قرار دهید. مواد آماده شده را روی یک سمت کرپ بریزید و آن را بپیچید. کرپهای آماده شده را داخل یک ظرف بچینید و روی آنها مقداری ماست و پودر قند برای تزئین بریزید. نوش جان!
فوت و فنهای طرز تهیه کرپ با ماست
برای این که کرپ سالمتری داشته باشید، اگر با رگ تلخی مشکلی ندارید از آرد گندم سبوسدار استفاده کنید.
برای رنده کردن پوست لیمو، اطمینان حاصل کنید که فقط قسمت زرد لیمو را بردارید. در غیر اینصورت طعم تلخی به کرپ خواهد داد.
حتما خمیر کرپ را قبل از پختن داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. این کار باعث میشود تا حبابهای خمیر فروکش کرده و هنگام پخت پاره نمیشوند.
اگر کرپهای خیلی زود قهوهای شدند، یعنی باید حرارت را کم کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/