در مطلب زیر دستور تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرزتهیه استیک آرژانتینی را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
استیک ۲ تکه...... هر کدام حدود ۵۰۰ گرم

سیر ریز خرد کرده .......۲ حبه

گشنیز ...... دو سوم پیمانه

رزماری......۲‌شاخه

جعفری خرد شده..... ۲ قاشق سوپخوری

پیازچه خرد شده.......۱ عدد

روغن زیتون...... سه چهارم پیمانه

سرکة سفید ..... یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل..... به میزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا سینی فر را در فاصلة ۱۰ سانتیمتری از شعله قرار دهید و آن را روشن کنید. حبه‌های سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملاً له شوند. سپس گشنیز، جعفری، رزماری، پیازچه و روغن زیتون را اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید مراقب باشید ریز نشوند. سپس مخلوط را از دستگاه خارج کنید. حالا نمک، فلفل و سرکه را به سس اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید. کمی نمک و فلفل به هر دو طرف استیک بمالید و در سینی چرب شدة فر قرار دهید؛ و هر طرف را برای ۷ دقیقه کباب کنید. استیک را از فر خارج کنید و در یک فویل بپیچید. ۵ دقیقه منتظر بمانید. سپس گوشت را به صورت ورقه‌هایی به ضخامت یک‌ونیم سانتیمتر ببرید و با سس سرو کنید.

آرژانتینی‌ها علاقة فوق‌العاده زیادی به خوردن کباب دارند. جلوی اکثر رستوران‌ها یک باربیکیو قرار دارد. کمتر توریستی می‌تواند در خیابان‌های شلوغ آنجا قدم بزند و در برابر بوی گوشت کباب شده مقاومت کند. در کشور‌های آمریکای جنوبی، کباب را با سس مخصوصی به نام چی میچوری که ترکیبی است از سبزیجات معطر، سیر، سرکه و روغن می‌خورند. در کنار این غذا یک سالاد تند با استفاده از برگ‌های ریز اسفناج، مقداری نان تست سیردار و سس سالاد سزار تهیه کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.