به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا فوری و خوشمزه در خانه هستید این دستورالعمل مخصوص شما است. حتما تا به حال پیش آمده که وسط روز هوس یک برش پیتزا لذیذ و پر پنیر را کرده باشید یا فرزندانتان در یک آخر هفته از شما خواسته باشند که برایشان پیتزا خانگی درست کنید، اما وقت و زمان کافی برای تهیه آن را نداشته باشید. در این جور مواقع بهتر است که حتما با یک دستور تهیه پیتزا فوری آشنایی داشته باشید که به همان خوشمزگی پیتزاهای رستورانهای معروف باشند.
ما امروز برای شما طرز تهیه پیتزا فوری را آماده کردهایم که مخصوص روزهای پر مشغلهای است که میخواهید علاوه بر انجام دادن کارهایتان، زمان مفیدی را در کنار فرزندانتان بگذرانید و با آماده کردن غذای مورد علاقهشان آنها را بیشتر از همیشه خوشحال کنید. این دستور از مواد نسبتا ساده و کمی تشکیل شده است که در هر آشپزخانهای پیدا میشوند.
پس مواد لازم برای تهیه این پیتزا را آماده کنید و استارت تهیه یک وعده غذایی خانگی، خوشمزه و فوری را بزنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا فوری خوشمزه و ساده در خانه
مخمر هفت گرم
شکر سفید یک قاشق چایخوری
آب گرم یک فنجان
آرد نان دو فنجان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
پپرونی ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا توپی ۳۵۰ گرم
فلفل دلمهای نصف یک عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه پیتزا فوری خوشمزه در خانه
مرحله اول
تهیه یک پیتزا خانگی مثل پیتزا پپرونی ایتالیایی یا پیتزا سبزیجات ممکن است کمی وقتگیر باشد، اما امروز میخواهیم تا طرز تهیه پیتزا فوری و خانگیای را به شما آموزش دهیم که در یک چشم به هم زدن آماده میشود. برای شروع فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. داخل یک کاسه متوسط مخمر و شکر را داخل آب گرم حل کنید. سپس اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت کنند.
مرحله دوم
آرد، نمک و روغن را به کاسه اضافه کنید و مواد را آرام هم بزنید تا کاملا یکدست شده و خمیر شکل بگیرد. سپس حدود پنج دقیقه به مواد استراحت دهید. روی سطح کارتان را کمی آردپاشی کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده بغلتانید تا چسبندگی آن کم شود. یک قالب مناسب برای پیتزا انتخاب کنید. داخل قالب را به کمک قلموی آشپزی با روغن کمی چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید.
مرحله سوم
سه قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی روی خمیر بریزید و آن را خوب پخش کنید. تکههای نازک پپرونی را روی لایه سس بچینید به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشانند. سپس نصف پنیر پیتزا را روی پپرونیها ریخته و دوباره یک لایه دیگر پپرونی روی پنیر بچینید به طوریکه سطح پنیر را کامل بگیرد.
مرحله چهارم
در آخر فلفل دلمهای را شسته و آن را به صورت نگینی خرد کنید. باقیمانده پنیر را روی پپرونیها ریخته و فلفل دلمهایها را روی پنیر بریزید. پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. مواظب باشید حرارت از پایین هم به آن بخورد تا خمیر کاملا بپزد. چند دقیقه آخر پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پیتزا طلایی شود. نوش جان!
منبع:کتاب کاله
انتهای پیام/
بعد میگه نواد لازم:پپرونی، مخمرو....
آخه کی از اینا داره تو خونش
خوب شاید هم مخمر خونه نداشته باشن
لطفا غذاهای ساده که همه مواد غذایی رو داشته باشن درست کنید
چرا ؟؟؟
یه جوری حرف می زنی که انگار هیچ کس نمی تونه برای خودشون لوارم مورد نیاز رو تهیه کنه