در گزارش زیر طرز تهیه خوراک مغز سرخ شده را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خوراک مغز سرخ شده آشنا کنیم.

مواد لازم:

مغز گوسفند:۶عدد
پیاز:۲عدد
تخم مرغ:۴عدد
آرد:۴ قاشق سوپخوری
روغن:۱۰۰گرم
نمک و فلفل بمقدار کافی


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
مغز را در آب سرد می‌گذاریم و پوست و رگ و ریشه‌ی آن را جدا می‌کنیم، بعد مغز‌ها را می‌شوئیم و در یک ظرف مغز‌ها و پیاز و کمی نمک و فلفل و دو لیوان آب می‌ریزیم می‌گذاریم با حرارت ملایم مغز‌ها بپزد.

در حدود نیم ساعت مغز زود می‌پزد بعد آن‌ها را می‌گذاریم سرد شود. یک مغز را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را در ظرف می‌شکنیم و کمی نمک به آن می‌زنیم، قطعه‌های مفز را به آرد زده بعد در تخم مرغ میزنیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود وقتی تمام مغز‌ها آماده شد، آن‌ها را در دیس می‌چینیم و اطراف آن‌ها را با لیمو ترش و جعفری تزئین می‌کنیم.

منبع:شبکه آشپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۳ دی ۱۳۹۹
وای دلم خواست