به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که پروژه قفلشدگی اقتصاد از سوی برخی وادادگان غرب تا همین چند روز قبل دنبال میشد، اما اکنون کاهش قیمتها در بازار مشهود شده، به گونهای که حتی افراد عادی نیز به استراتژی پشت پرده برخی مسئولان برای متقاعد کردن جامعه به ضرورت مذاکره با آمریکا پی بردهاند.
آمریکای ترامپ یا بایدن؟ تنها تفاوت موجود در این دو دولت، در حزب متفاوت آنهاست و در اعمال سیاستهای خصمانه علیه ایران و آشوب در منطقه کاملاً همنظر هستند. از این رو دل بستن به شیطان بزرگ بنا به فرمایش امام خمینی (ره) یعنی طی کردن مسیری پر اشتباه. بنابراین، لازم است یک بار برای همیشه تکیه بر توان داخلی جدی گرفته شده و بدون توجه به تحولات خارجی، مدیریت کشور با اتکاء به ظرفیتهای درونی در دستور کار قرار گیرد.
در این رابطه علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با تاکید بر اینکه انتخاب بایدن یا ترامپ سیاستهای کلی آمریکا را نسبت به ایران و سایر کشورها تغییر نخواهد داد، گفت: نه با انتخاب بایدن، برای ایران دلار ارسال میشود و نه انتخاب ترامپ میتواند شرایط بدتری را رقم بزند؛ در واقع دولت اوبامای دموکرات و ترامپ جمهویخواه هر تحریمی که میتوانستند علیه ایران وضع کردهاند.
آمریکا در تلاش برای وضع محدودیتهای جدید علیه ایران
خضریان ادامه میدهد: آمریکا بهدنبال ایجاد محدودیتهای جدید در سایر فعالیتهای قانونی و مجاز ایران است، از این رو تجربه نشان داده که هیچ وقت آمریکاییها در مورد تحریمهای ایران، به عقب برنمیگردند و این موضوع را از دوره ریگان تا سایر رؤسای جمهور شاهد بودهایم.
این عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ با بیان اینکه جریانی خاص در ایران با جوسازی بهدنبال زیبا نشان دادن ظاهر آمریکا با ریاستجمهوری بایدن هستند افزود: راهحل اصلی مشکلات کشور و خروج از شرایط فعلی اعمال مدیریت علمی و اصولی و همچنین استفاده از ظرفیت جوانان متخصص و باانگیزه در زمینههای مختلف است و امید واهی به کشورهای دیگر و چشم داشتن به دست رؤسایجمهور آنها مشکلی را حل نکرده است.
خوشبینی به آمریکا اشتباه است
در حالی که رهبر معظم انقلاب بارها در خصوص خوشبینی به آمریکا هشدار دادهاند و سیاستهای خصمانه این کشور علیه ایران بارها به مسئولان ثابت شده، اما با این حال باز هم دلبستن به نتیجه انتخابات این کشور و ربط دادن هر رویدادی به آن از سوی برخی دولتمردان جای تعجب دارد. در این رابطه حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب در بخشی از سخنرانی اخیر خود درباره انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا فرمودند: سیاست ما در قبال آمریکا سیاست مشخص و حساب شده است و با رفت و آمد افراد تغییر نمیکند. برای ما مهم نیست چه کسی میآید و میرود.
بیشتر بخوانید
مسیر همه روسای جمهور آمریکا در مواجه با ایران مشابه است
توصیهای که باید نصب العین مسئولان شود این است که آمریکا هیچگاه در پی دوستی با ایران نبوده و اکنون نیز همین رویه را مد نظر دارد. از این رو، با کشوری که از هیچ تحریمی تاکنون علیه ملت ما کوتاه نیامده و اکنون نیز فقط به فکر فشارهای حداکثری است نباید از در دوستی وارد شد.
علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس، با بیان اینکه تفاوتی میان رئیس جمهور پیشین و فعلی آمریکا وجود ندارد، میگوید: شاید جو بایدن و دونالد ترامپ در تاکتیک با هم متفاوت باشند، اما مسیر هر دو در مقابل ایران یکی است.
وی با تاکید بر اینکه بیش از ٧٠ درصد تحریمهای اعمال شده علیه ایران از سوی دموکراتها اعمال شده است، ادامه میدهد: دموکراتها علاوه بر اینکه به وجود آورنده داعش بودهاند، منشاء بسیاری از معضلات منطقه نیز هستند.
سلیمی همچنین با بیان اینکه آمریکاییها اگر بخواهند به برجام برگردند به طور حتم این بار ما هستیم که شروطی را برای آنها قائل خواهیم شد، تصریح کرد: این بار ایران در مقابل رفتار سبکسرانه آمریکاییها کوتاه نخواهد آمد و مجلس نیز در مقابل این رفتارها تماشاچی نخواهد بود.
دولتمردان عنان مدیریت کشور را به دست بگیرند
این در حالی است که آمریکاییها بارها ثابت کردهاند که به هیچ عهدی پایبند نبوده و پیوسته به دنبال شیطنت و ضربه زدن به ما هستند. در نتیجه، دلبستن به انتخابات این کشور و منوط کردن هر اتفاقی به نتایج آن یعنی وادادگی در امور ملی که به هیچ وجه قابل پذیرش نیست، زیرا با نگاهی کوتاه به کارنامه چندین ساله آمریکاییها در مییابیم که آنها همواره در پی اقدامات خصمانه علیه ملت ما بودهاند. افزون بر این، دولت باید بداند مردم هشیار شده و میدانند قیمت اقلام اساسی و حتی ارز به مدیریت داخلی مرتبط است نه به روی کار آمدن حزبی خاص در آن سوی مرزها.
در همین راستا، مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس، در پاسخ به این سوال که چرا همزمان با پیروزی بایدن، قیمتها کمی کاهش یافت و آیا این مغایر با ادعای دولت نیست که مدعی بود بایدن یا ترامپ فرقی برای ما ندارد، میگوید: همین که بازار برخلاف ادعای بیتفاوتی دولت رفتار میکند، نشان میدهد که اقتصاد ما متاسفانه به گونهای اداره شده که مغایر با هشدارهای صریح رهبر معظم انقلاب به تحولات خارجی گره خورده است.
عضو شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ ادامه میدهد: مجلس مصمم است مسیری را پیش روی اقتصاد بگشاید که فارغ از تحولات خارجی و رفت و آمد اشخاص و دولتها در آن سوی دنیا، حداقلهای معیشت مردم و نیازهای فعالان اقتصادی تامین شود.
امید است دولت در روزهای پایانی باقیمانده از عمر خود، مسیر پیشرو را اصلاح کرده و به توانمندیهای داخلی اتکا کند چرا که در غیر این صورت باید منتظر افزایش فشار بر طبقات محروم و متوسط کشور باشیم.
منبع:آنا
انتهای پیام/