رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: با استفاده از کورکومین به فناوری تولید نانو دارو جهت درمان تومور مغزی دست یافته ایم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قدیر رجب زاده  رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به طراحی نانو دارو جهت درمان تومور مغزی با استفاده از ترکیبات طبیعی، گفت: این فناوری حاصل اجرای پروژه مشترک این موسسه با دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی مشهد بود که با هدف طراحی دارویی با استفاده ترکیبات طبیعی زیست فعال انجام شده است.

او افزود: به دلیل پیچیدگی فرآیند درمان تومور‌های مغزی و عوارض جانبی زیاد دارو‌های موجود، در این پروژه بعد از طراحی دارو، فرآیند بررسی اثر درمانی بر روی سلول‌های تومور مغزی انجام شد.
 

بیشتر بخوانید


رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: محصول نهایی تولید شده در این پروژه می‌تواند به عنوان غذا دارو به صورت موازی با دارو‌های موجود در درمان تومور مغزی مورد استفاده قرار گیرد.

رجب زاده بیان کرد: استفاده از غذا دارو‌ها در صنایع غذایی و دارویی، به علت مشکلاتی نظیر جذب پایین در سیستم گوارشی، تغییر پذیری احتمالی در طول نگهداری و تاثیر سیستم گوارشی بر آن، با محدودیت‌هایی مواجه است.

او تصریح کرد: بسیاری از این ترکیبات در طول فرآوری ماده غذایی و نگهداری آن تخریب شده و خواص سلامتی بخش خود را از دست می‌دهند، به همین دلیل انتخاب و ایجاد یک سیستم انتقال مناسب برای جذب و استفاده حداکثری از خواص ترکیبات طبیعی ضروری است.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تاکید کرد: برای اثربخشی بیشتر کورکومین، حامل‌هایی برای محافظت از آن طراحی شده که نانو حامل‌های مذکور قابلیت جذب کورکومین را در سیستم گوارش و در سیستم گردش خون افزایش داده است.

رجب زاده اظهار کرد: در این تحقیق با تغییراتی که در سطح نانو حامل ایجاد شده، راندمان انتقال این دارو به بافت هدف یا همان تومور مغزی افزایش یافته است.
 
انتهای پیام//ف.ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.