در این مطلب دستورالعمل تهیه ساندویچ پنیر چدار و کلم دکمه‌ای آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی خوب است که گوشت را از غذا حذف کنیم و به یک ساندویچ گیاهی با پنیر سلام بگوییم.

ساندویچ‌های تابه‌پز پنیری معمولا هم ترد هستند و هم چسبناک، اما این یکی علاوه بر آن‌ها با کلم دکمه‌ای و پیاز، آبدار و سالم هم هست. ضمن اینکه پنیر چدار مزه خاصی به آن می‌دهد.

تهیه ساندویچ پنیر چدار و کلم دکمه ای، نیاز به هیچ مهارتی ندارد و فقط ۳۵ دقیقه از شما وقت می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ پنیر چدار و کلم دکمه‌ای

روغن زیتون چهار قاشق چای‌خوری
پیاز یک عدد
کلم بروکسل ۱۷۰ گرم
پنیر چدار به مقدار لازم
نان باگت چهار برش
کره سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه ساندویچ پنیر چدار و کلم دکمه‌ای

دو قاشق روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط گرما دهید تا زمانی که در آن موج بیفتد. سپس پیاز‌ها را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید، هم بزنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا قهوه‌ای طلایی شوند. حالا به یک کاسه منتقل کنید و کف تابه را تمیز نمایید.

تابه را دوباره به دمای زیاد برگردانید و ۲ قاشق باقی مانده از روغن زیتون را در آن بریزید. گرما دهید تا دود سبکی از آن بلند شود. حالا وقت اضافه کردن کلم‌ها و چاشنی زدن با نمک و فلفل است. به پختن و هم زدن ادامه دهید تا کلم‌ها حالتی نیم‌سوز پیدا کنند، حدودا برای ۲ دقیقه. سپس آن‌ها را به کاسه منتقل و تابه را پاک کنید.

پیاز‌ها و کلم‌ها را روی دو تا از برش‌های نان بگذارید. روی آن‌ها به میزان کافی پنیر گذاشته و سپس لایه دوم نان را روی‌شان قرار دهید. ۱.۵ قاشق غذاخوری کره را در تابه روی شعله متوسط رو-به-پایین بگذارید و پخش کنید.

ساندویچ‌ها را به تابه منتقل کرده و با کفگیر به آرامی فشار دهید. بعد از حدود ۴ دقیقه پختن، که همراه با حرکت دادن ساندویچ‌ها در تابه است، کف آن‌ها برشته خواهد شد. آن‌ها را به بشقاب منتقل کنید، باقی مانده کره را در تابه آب نمایید، و سپس روی دیگر ساندویچ‌ها را هم برشته کنید.

بعد از این ۴ دقیقه دوم، ساندویچ‌های گیاهی شما آماده سرو کردن هستند. آن را با سس خانگی دلخواه‌تان میل کنید.

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار