به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوسیس بالکان از دسته غذاهای بالکانی است که در صربستان تهیه میشود و طرفداران زیادی در آن منطقه دارد. این غذا به کباب تابهای ایرانی شباهت زیادی دارد. صربستان به دلیل قرار گرفتن در تقاطعهای شرق و غرب، عناصری را از سبکهای آشپزی بالکان، خاورمیانه و اروپا در خود جمع کرده است تا با ایجاد تعادل بین گوشتها، سبزیجات، پنیرها، شیرینیها و دسرها آشپزخانه دوست داشتنی خودش را بسازد. برای تهیه این غذاها، ادویهجات کمی استفاده میشوند، اما مواد تشکیل دهنده غذا تازه و مرغوب هستند.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه سوسیس بالکان
گوشت چرخ کرده گوساله نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده گوسفندی۲۵۰ گرم سفیده تخم مرغ یک عددسیر له شده۴ حبه نمک یک قاشق چایی خوری جوش شیرین بک قاشق چایی خوری فلفل گرانول دو قاشق چایی خوری فلفل قرمزیک قاشق چایی خوری فلفل پاپریکا نصف قاشق چایی خوری پیاز خرد شده یک عددنان پیتا یا نان لواش چهار عدد
طرز تهیه سوسیس بالکان
مرحله اول
گوشت چرخ کرده گوسفندی و گوساله را به همراه سفیده تخم مرغ در کاسه مخلوط کنید. سیر، نمک، جوش شیرین، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا را با هم مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید.
مرحله دوم
گوشت را به کمک دست به شکل سوسیسهایی به اندازه یک انگشت و به قطر ۲ سانتیمتر درآورید و داخل ظرف بچینید.
مرحله سوم
روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و برای یک ساعت تا یک روز داخل یخچال نگه دارید تا طعم ادویهها به خورد گوشت رود و بافت سفتی پیدا کند.
مرحله چهارم
گریل را کمی قبل از پخت سوسیسها با حرارت متوسط گرم کنید و به آرامی روی سطح گریل روغن بمالید.
مرحله پنجم
در حالی که سوسیسهای بالکانی را کباب میکنید آنها را خوب بگردانید. کباب کردن سوسیسها حدود نیم ساعت طول میکشد.
مرحله ششم
پس از پخت، نان لواش یا پیتا را پهن کنید و به اندازه ساندویچی ببرید و روی آنها پیاز خرد شده بریزید.
مرحله هفتم
سوسیسها را روی نانها قرار دهید و روی آن بسته به میل خودتان خامه، پنیر کاتج، فلفل تازه، گوجه فرنگی یا سس قرمز تند بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/