مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: این شرکت با ۳۵ هزار کیلومتر شبکه‌گذاری رتبه نخست این بخش را در کشور به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن افتخاری مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: کسب این رتبه در حالی است که این استان با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک پس از استان تهران در رتبه دوم است.


او افزود: خراسان رضوی از منظر خانوار روستایی بهره‌مند از نعمت گاز طبیعی پس از مازندران رتبه بعدی را دارد، همچنین از منظر تعداد انشعاب نیز با بیش از یک میلیون انشعاب، پس از استان‌های تهران و اصفهان مقام سوم را دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی با بیان اینکه سال ۹۸ بالغ بر ۱۲ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در این استان مصرف شده، ادامه داد: ضریب بهره‌مندی روستایی استان هم‌اکنون به ۹۲ درصد رسیده و از منظر شهری هم ۱۰۰ درصد یعنی تمامی شهر‌ها از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند و در مجموع حدود ۹۸ درصد جمعیت استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارد.

بیشتر بخوانید

افتخاری بیان کرد: در بخش صنایع هم تاکنون از مجموع ۲ هزار و ۹۰۰ واحد مشمول گازرسانی در حوزه مصوبه شورای اقتصاد، بالغ بر ۹۰۰ واحد گازدار شده‌اند و گازرسانی به ۹۰۰ واحد دیگر هم در حال اجرا است و پیمان‌سپاری باقی‌مانده صنایع را امسال انجام خواهیم داد.
 
او تصریح کرد: امیدواریم با حمایت‌های وزیر نفت و معاون ایشان در امور گاز بتوانیم طرح‌های گازرسانی به روستا‌های واجد شرایط و صنایع مشمول مصوبه شورای اقتصاد خراسان رضوی را تا پایان سال آینده تکمیل کنیم.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی تاکید کرد: برنامه‌های این شرکت همسو با برنامه‌های تبیین‌شده وزارت نفت است و امیدواریم در دو بخش برنامه گازرسانی به یک میلیون خانوار شهری و روستایی کشور و گازرسانی به ۷ هزار و ۱۲۲ واحد صنعتی و تولیدی بتوانیم اهداف تعیین‌شده را محقق کنیم.

افتخاری اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های راهبردی شرکت ملی گاز ایران که توسط وزیر نفت ابلاغ‌شده، تکمیل گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان است که با توجه به توانمندی و تجربه‌ای که در خراسان رضوی وجود داشته، اجرای ۴۲۰ کیلومتر شبکه و احداث ۱۲ ایستگاه تقلیل فشار سی‌جی‌اس و تی‌بی‌اس شهر زاهدان به‌عهده ما گذاشته شد که امیدواریم این مهم را به‌صورت کامل در نیمه اول امسال به اتمام برسانیم و در تحقق این مهم نیز نقش خود را به‌خوبی ایفا کنیم.

او درباره آغاز عملیات اجرایی پروژه خط انتقال ملک‌آباد - مشهد هم افزود: با توجه به عبور حدود ۴۰ کیلومتر از خط انتقال عبوری سرخس - نکا از داخل مشهد و دستور وزیر نفت برای مدیریت این خط به‌صورتی که حریم آن تقلیل یابد، اجرای خط انتقال ۳۶ اینچ به طول ۴۰ کیلومتر همراه با نصب تجهیزات بین راهی آغاز شده که با اجرای این خط انتقال، مشهد از نظر پدافند غیرعامل و تأمین گاز، شرایط بهتری پیدا می‌کند.
 
انتهای پیام// م.ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.