در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بازم یه خوشمزه دیگه از کشور ترکیه یه کیک خامه‌ای با پایه کیک اسفنجی شکلاتی که وجه تسمیه اش بخاطر سس شکلاتی هست که روش ریخته میشه و از کیک سرریز میشه. در ادامه با طرز تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم
آرد سفید
۱ پیمانه
پودر شکر
۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو
۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏
۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۳ عدد
شیر
۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه
۱۲۵ گرم
شکلات تلخ
۱۰۰ گرم
مواد لازم رویه
شیر
۱ پیمانه
خامه فرم گرفته
۲۵۰ گرم

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

۱. برای درست کردن کیک شکلاتی تخم مرغ‌ها رو با پودر شکر و وانیل ۵ دقیقه میزنیم تا رنگش روشن و کشدار بشه بعد شیر رو اضافه میکنیم و باز کمی میزنیم بعد آرد بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو که از قبل سه بارالک کردیم در چندمرحله اصافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک می زنیم تا مواد کاملا مخلوط بشه از هم زدن بیش از حد خودداری کنید، چون پف کیک می خوابه

۲.حالا مایه کیک رو داخل سینی یا قالب پیرکس چرب شده بریزید (سایز ۲۰ در ۳۰ مناسب هستش) داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت تقریبی نیم ساعت قرار بدین برای اطمینان از پخت با خلال دندان تست کنید

۳.بعداز درآوردن از فر با خلال دندان سطح کیک رو سوراخ کنید و ۱ پیمانه شیر سرد روش بریزید بذارید خنک بشه بعد خامه فرم گرفته روش بمالید و خوب صاف کنید.

۴. بعد نیم ساعتی کیک رو در یخچال بذارید تا خامه خودش رو بگیره تو این فاصله گاناش یا سس شکلاتی آماده کنید وقتی از حرارت افتاد روی کیک بریزید و صافش کنید (برای تهیه گاناش خامه رو هم بزنید تا روون بشه روی حرارت بذارید وقتی از کناره‌ها شروع به جوشیدن کرد اصلا نباید قل بزنه اولین قل رو که زد سریع خاموش کنید تکه‌های خردشده شکلات رو داخلش بریزید تندتند هم بزنید تا با حرارت خامه آب بشه و کاملا یکدست و روان بشه)

۵ . بعد برش بزنید و به دلخواه تزیین کنید بذارید چند ساعت در یخچال بمونه بعد میل کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.