به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۱۰۰گرم
شکر۱۰۰گرم
بکینگ پودر یک ق م
وانیل
شربت بار یاعسل یک ق غذاخوری.
اول فر را رو روشن کنید روی دمای ۱۶۰ درجه و سینی فر رو طبقهی پایین فر بزارید و اون توری سیمی فر رو طبقهی وسط و کیک رو روی توری سیمی. سینی رو کف فر میزارن، چون حرارت رو پخش میکنه و کیکتون یکنواخت پخته میشه.
دوم کف قالب ۱۵سانت رو کاغذ بندازید.
سوم زرده و سفیده رو از هم جدا کنید و تخم مرغها باید سرد باشد و ده دقیقه سفیدهها رو داخل فریزر بزارید تا کمی یخی بشه و موقع زدن با همزن اب نندازه و بعد سفیدهها بریزید داخل همزن و بزنید تا حالت فومی بشه؛ و به صورت بارانی و کم کم شکر دانه ریز را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و قلهای بشه و بعد به زردها وانیل و عسل رو اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط کنید و در عرض ۳۰ثانیه به سفیدهی در حال همزدن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد همزن رو خاموش کنید و آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردید.
در سه مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشه بیشتر هم نزنید، چون حالت تسمهای میشه.
درجهی فر ۱۶۰ مدت پخت از ۳۵ دقیقه تا ۱ساعت به فر بستگی داره برای اینکه بفهمید کیک پخته یا نه فقط با دست تست کنید زمانی پخته که با دست رو کیک بزنید کیک به داخل فرو نره وگرنه بیاد بیرون پفش میخوابه.
منبع:ashpazi_ba.ma
انتهای پیام/