علی حسینی، مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، با بیان اینکه ساز و کار بیمه شدن برای همه کسانی که تا به حال تحت پوشش بیمهای سازمان تامین اجتماعی قرار نگرفته اند، فراهم است، گفت: به طور مثال زنان خانه دار و دانشجویانی که تحت پوشش بیمه خاصی نیستند، میتوانند به شعب و واحدهای تامین اجتماعی مراجعه و نسبت به بیمه خود اقدام کنند.
او با بیان اینکه بیمه زنان خانه دار و دانشجویان در قالب مشاغل آزاد انجام میپذیرد، بیان داشت: تاکنون در استان کرمان ۳۱ هزار و ۶۱۳ هزار نفر، بیمه شده مشاغل آزاد وجود دارد که از این تعداد ۶ هزار و ۳۴۹ نفر را زنان خانه دار و ۸۰۰ نفر را دانشجویان تشکیل میدهند.
حسینی بیان داشت: شرایط استفاده از بیمه زنان خانه دار و دانشجویی، همانند افراد شاغل در کارگاهها و شرکتهای مشغول به فعالیت است.
او با بیان اینکه این افراد میتوانند از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهرهمند شوند، بیان کرد: نرخ حق بیمه برای دانشجویان و زنان خانه دار ۱۸ درصد حداقل دستمزدی است که ماهیانه پرداخت میشود.
حسینی با بیان اینکه همه بیمههایی که تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند، از جمله بیمه دانشجویی و زنان خانه دار میتوانند از خدماتی همانند بازنشستگی، از کارافتادگی و مستمری فوت برخوردار شوند، تصریح کرد: این افراد با پرداخت سرانه درمان، میتوانند از خدمات درمان تامین اجتماعی هم استفاده کنند.
او افزود: مستمری که در زمان بازنشستگی، از کار افتادگی یا فوت به خانواده بیمه شدگان زنان خانه دار و دانشجویی پرداخت میشود، از حداقل دستمزد کارگر عادی که هرساله اعلام میشود، کمتر نخواهد بود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان درباره بیمه دانشجویان گفت: دانشجویان بعد از پایان تحصیل تا زمانی که شاغل نشده اند، میتوانند پرداخت بیمه خود را ادامه دهند و این پرداختها جزو سوابق بیمهای آنها منظور میشود و اگر این افراد بعد از تحصیل در جایی مشغول به کار شوند، پرداختی این مدت زمان بیمه، جزو سوابق مفید آنها در سازمان تامین اجتماعی محسوب میشود.
انتهای پیام/ی