به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، عبدالرضا نوروزی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ضرورت مصرف انواع ویتامین برای درمان بیماران کرونایی، گفت: برای
بیماران کرونایی به دلیل شرایط خاص جسمانی و کم اشتهایی، باید غذاهای خوش طعم طبخ شود.
او افزود: پرهیز از سرخ کردنی و مصرف مایعات کافی برای بازتوانی بدن لازم است، اما باید توجه کرد که بیمار مبتلا به کرونا کم اشتهاست بنابراین غذاهای بدون مزه، میل او را برای صرف غذا ترغیب نمیکند از همین رو بهتر است که خانواده غذای مفیدی طبخ کنند تا بیمار دچار سو تغذیه نشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مصرف میوه و سبزی و استفاده حداقل یک روز در میان از آب هویج، مصرف لبنیات در هر سه وعده میتواند به بیمار کرونایی برای مقابله با بیماری کمک کند.
نوروزی بیان کرد: برخلاف تصور عموم مصرف شیر برای حرکات دودی رودهای مفید است و باید در دوران بیماری مصرف شود.
بیشتر بخوانید:
او تصریح کرد: مصرف تخم مرغ، مایعات کافی، آب میوه طبیعی و پرهیز از آب میوههای صنعتی برای بهبود حال بیماران موثر است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه مصرف آب هندوانه نیز میتواند برای بیمار کرونایی مفید باشد، تاکید کرد: به دلیل کاهش اشتها عضلات بدن تحلیل میرود از همین رو پس از بهبودی باید توجه داشت که با تحرک کافی چربی جایگزین عضله نشود.
نوروزی اظهار کرد: مصرف حبوبات نیز به عنوان پروتئین گیاهی در دوران پس از بهبودی میتواند در باز توانی بدن مفید باشد.
انتهای پیام//ف.ش