در این صفحات علاوه بر تبلیغ موادمخدر، پذیرش سفارش و ارسال آن به نقاط مختلف و تحویل درب منزل نیز صورت میگیرد. تبلیغ و فروش این ماده مخدر به همین جا ختم نشده و گردانندگان صفحات از کشت این ماده مخدر گرفته تا بسته بندی و طریقه استفاده از آن را در صفحاتشان آموزش میدهند.
تبلیغ مواد مخدر گاهی اوقات در صفحات مجازی به قدری آسان و بیدغدغه صورت میگیرد که حتی کودکان نیز به آسانی به آن دسترسی دارند و این موضوعی است که نگرانی والدین و خانوادهها را در پی دارد.
البته علاوه بر دسترسی آسان برای کودکان، فروشندگان آن برای جذب مشتری بیشتر از کودکان به عنوان مصرف کننده مواد مخدر تصاویری را منتشر میکنند که هم به اصطلاح بی ضرر بودن آن را بیان کنند و هم فرهنگی را ترویج دهند که نشان دهد کودکان هم میتوانند مصرف کننده انواع و اقسام مواد مخدر باشند.
این در حالی است که چندی پیش صفحهای در فضای اینستاگرام دست به دست شد که در آن فروشنده مواد مخدر علاوه بر تبلیغ انواع ابزار آلات مصرف مواد مخدر، تصویر کودکی را منتشر کرد که در حال کشیدن تریاک با وافور بود.
صفحه این شخص متخلف با واکنشهای افراد زیادی مواجه شد که در نهایت با پیگیری باشگاه خبرنگاران جوان این فرد به مراجع انتظامی معرفی و در نهایت صفحه وی در اینستاگرام معدوم شد.
در این خصوص سرهنگ داوود معظمی گودرزی سرپرست پلیس فتا تهران بزرگ در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پیرو انتشار کلیپ کودکی که در حال استعمال مواد مخدر است، بلافاصله مراتب در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
او افزود: پس از رصدهای صورت گرفته شخصی که کلیپ این کودک را در پیج خود بارگذاری کرده بود، شناسایی و در کمتر از ۴۸ ساعت با هماهنگیهای قضایی دستگیر شد.
سرهنگ گودرزی تصریح کرد: از شهروندان استدعا دارم در صورت مشاهده چنین مواردی در فضای مجازی، مورد مربوطه را در سایت پلیس فتا بارگذاری کنند، قطعاً پلیس پیگیر خواهد بود.
سرپرست پلیس فتا تهران بزرگ گفت: افرادی که بخواهند به این ترتیب با روح و روان مردم بازی کنند و اذهان عمومی را خدشه دار کنند، تحت پیگرد قانونی پلیس قرار خواهند گرفت.
او ادامه داد: مدیران بالغ بر ۴۰ سایت، کانال، صفحه و شبکه اجتماعی فعال را احضار کردیم و در اختیار قانون قرار دادیم.
فروش مواد مخدر در فضای مجازی از دیگر معضلاتی است که این روزها عدهای از افراد سودجو از طریق آن به راحتی برای خود کسب درآمد میکنند و به بهانه شادی آوری جوانان و نوجوانان را به مصرف مواد مخدر تشویق میکنند؛ هرچند بارها از سوی مراجع نظارت بر فضای مجازی مانند پلیس فتا برخورد با فعالیت و توقف این گونه صفحات اعلام شده است، اما همچنان شاهد رشد قارچگونه این صفحات در فضای مجازی هستیم.
علاوه بر نظات بیشتر دستگاههای مربوطه بر سوء استفاده کنندگان از این بستر، فرهنگسازی و آگاهسازی جوانان و والدین از جمله مواردی است که لازم است توجه بیشتری به آن شود تا شاید از این طریق گرایش نوجوانان و جوانان به سمت این ماده مخدر به حداقل برسد.
گزارش از زهره شایسته
انتهای پیام/
چونکه لیاقت پدر و مادر شدن ندارند
باید قانونی باشد .حمایت از کودکان
بچه ها ازشون گرفته شود و به خانواده های نرمال داده شود
دیدی کرونا با این ملت چه کرد..
می بینمت
درود و خداقوت بر شرف و غیرت و ایمان راسخ شما دلاوران مقتدر و قدرتمند خردمندان بصیر پلیس مردمی مدافعان نظم و امنیت اجتماعی مدنی باد خداوند جل جلاله خیر دنیا و آخرت و عزت روز افزون به شما خوبان عنایت کند که مبارزه و مجاهدت بی امان با اشرار و جنایتکاران و اراذل و اوباشها و معتادین متجاهر و دزدان مختلف و خلافکارهای مواد مخدر عفیونی و فروشندگان مشروبات الکلی و دیگر مفاسد را در جامعه مدنی اسلامی مجدانه و شبانه روزی فی سبیل الله انجام می دهید شما عزیزان باعث مباهات و دلگرمی ملت مومنین و پشتبانه ارزشهای نظام مردمی مقدس جمهوری اسلامی ایران عزیز و سرافراز هستید سلامت و پایدار باشید . و من الله توفیق . والسلام و صلوات التماس دعا .
حیف از سردار سلیمانی ک قبلب کل ایرانیان را فتح کرد و دلهای مردم جهان را تسخیر و شیفته خودش کرد و چنین همشهریانی داره . اقلا ب حرمت سردار سمت مواد نریددددد خاک زیرپاتونممممم
اون تحت پیگرد قرار نمیگیره؟
بعضی ها هم که بچه دارن چیکار سرشون در ميارن