بیرجند؛

لیبل دار کردن کله پاچه برای اولین بار در بشرویه

طرح لیبل دار کردن کله پاچه های استحصالی کشتارگاه،برای اولین بار در استان اجرا شد.

دکتر عبدی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:جهت بالابردن سطح بهداشتی و افزایش سطح نظارتی و نیز احترام به حقوق مصرف کنندگان با پیگیری های دامپزشکی و همکاری شهرداری بشرویه طرح لیبل دار کردن لاشه ها با دو رنگ متفاوت در کشتارگاه شهرستان بشرویه اجرا شد به نحوی که به لاشه ی دام های نر لیبل آبی رنگ و به لاشه دام های ماده لیبل سفید رنگ نصب می شود.

وی افزود : آلایش خوراکی دام جزو  قسمت های لاشه با فساد پذیری بالا است که برای اولین بار در استان توانستیم طرح لیبل دار کردن مشخصات دام کشتاری را به کله پاچه های استحصالی کشتارگاه اجرا کنیم.

دکتر عبدی گفت : افزایش قدرت انتخاب مردم در خرید ، ارتقا سطح نظارتی بر این محصول و نیز راهی برای جلوگیری از کشتارهای غیرمجاز از دیگر مزایای این طرح است.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه با اشاره به شرایط نگهداری و بهترین زمان مصرف کله پاچه تا 72 ساعت پس از کشتار در دمای 2-4 درجه،از مردم شهرستان بشرویه خواست فقط از کله پاچه های استحصالی کشتارگاه که دارای لیبل مشخصات هستند خریداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 32772315 تماس حاصل فرمایند.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.