به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن به بیان اهمیت تغذیه مادران در دوران بارداری و شیردهی پرداخت و گفت : تغذیه عامل حیاتی دوران بارداری است که از یک سو بر سلامت و تندرستی مادر و جنین و از سوی دیگر بر نتیجه بارداری مؤثر است.
دکتر محمد حسین زاده افزود: تغذیه کافی و صحیح دوران بارداری علاوه بر تأمین رشد کافی و ایجاد ذخایر غذایی در جنین، باعث تشکیل ذخایر معدنی در بدن مادر می شود،بنابراین انتخاب مناسب مواد غذایی، براي رشد و نمو مناسب جنین امري حیاتی است.
وی هدف کلی طرح را ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای زنان باردار نیازمند عنوان کرد و گفت : با اجرای این طرح توسط بنیاد علوی و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شاهد ارتقاء سطح آگاهی های بهداشتی و تغذیه ای دردوران بارداری ، بهبود وضعیت تغذیه زنان باردار نیازمند درطول بارداری و پس از آن،پیشگیری از تولد نوزاد با وزن کم.، تقویت آمادگی زنان برای دوران شیردهی،پیشگیری از اختلال درروند رشد نوزادان وکودکان و تقویت حمایت های روحی وروانی زنان باردارنیازمندبوده ایم.
وي در خصوص توزیع هدایای مقام معظم رهبری در بردسکن افزود: توزیع هدایای مقام معظم رهبری شامل ۲۰۰ سبد کالا حاوی چهارده قلم مواد غذایی است که بعلت شامل بودن مواد غذایی از گروههای مختلف و مورد نیاز در این دوره های حساس زندگی، دارای ارزش غذایی بالایی می باشد که این سبدهای کالا در بین زنان باردار و شیرده و خانوارهای نیازمند توزیع شد.
دکتر حسین زاده در خصوص اهمیت تغذیه مادر شیرده گفت: مصرف مواد مغذی به مقدار لازم و کافی در دوران شیردهی مادر را در تداوم شیردهی موفقیت آمیز خود کمک می کند.
وی افزود:تغذیه مناسب مادر در این دوران برای حفظ سلامت و نگهداری ذخایر غذایی مادر و اعتماد به نفس او و تامین نیازهای نوزاد ضروری است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن خاطر نشان کرد:در صورت تغذیه نادرست و ناکافی در دوران شیردهی مادر بیش از شیرخوار متضرر می شود و با عوارضی همچون پوکی استخوان ، مشکلات دندانی ، کم خونی و ... مواجه خواهد شد.
انتهای پیام//ف.ج