اکثر اوقات افراد به دلیل گرسنگی به سراغ مواد‌غذایی نمی‌روند بلکه وقتی دچار مشکلات روحی و روانی می‌شوند یک اشتهای کاذب برای رسیدن به آرامش به سراغشان می‌آید.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: اکثر اوقات افراد به دلیل گرسنگی به سراغ مواد‌غذایی نمی‌روند بلکه وقتی دچار مشکلات روحی و روانی می‌شوند یک اشتهای کاذب برای رسیدن به آرامش به سراغشان می‌آید و در بسیاری از موارد دیده شده افراد برای رسیدن به حس آرامش بعد از صرف غذا از شیرینی و شکلات استفاده می‌کنند.

وی افزود: این کار یک زمینه و پایه علمی دارد و آن به اینگونه است که وقتی مواد‌غذایی شیرین استفاده می‌کنیم سطح هورمون سروتونین افزایش پیدا می‌کند و در فرد حالت شادی و شعف ایجاد می‌شود.

فرح‌بخش ادامه داد: برای سرکوبی این اشتهای کاذب راهکار‌هایی وجود دارد که می‌توان به استفاده از سبزیجات، به عنوان کم کالری‌ترین گروه غذایی اشاره کرد و هنگام گرسنگی کاذب به سراغ خیار، کلم، کاهو و بروکلی بروند.

این متخصص تغذیه گفت: توصیه می‌کنیم بعد از اتمام غذا بلافاصله از سر‌سفره بلند شوند و از ریزه‌خواری جلوگیری کنند همچنین بعد از غذا فورا مسواک بزنند تا از خوردن مجدد خودداری شود.

فرح‌بخش خاطرنشان کرد: همچنین هنگام بروز اشتهای کاذب جویدن آدامس بدون قند و دور‌شدن از محیطی که غذا در دسترس قرار می‌گیرد نیز توصیه می‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حیسن
۰۹:۴۷ ۲۵ تير ۱۳۹۴
ما در هر سایت پزشکی میبینیم که قسمتی مربوط به تغذیه است. اما شرایط رشته تغذیه و بازار کار آن در ایران مناسب نیست. لطفا پیگیری کنید
آخرین اخبار