روانشناسان دریافته‌اند برخی کودکان در مواقع بحرانی اقدام به خوردن خوراکی‌های غیرعادی می‌کنند و با این کار به بدن خود آسیب می‌رسانند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران بلژیکی در یک تحقیق دانشگاهی دریافته‌اند کودکان در مواقعی مانند هنگام داشتن استرس، ناراحتی و نگرانی بشدت به مصرف خوراکی‌های مضر رو می‌آورند.

گفتنی است دانشمندان بلژیکی این نتایج را با تحقیق بر روی 300 کودک 5 الی 10 ساله بدست آورده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، استرس ناشی از امتحانات درسی، مرگ پدر و مادر و یا اقوام نزدیک، طلاق پدر و مادر و یا بروز بیماری‌ در خانواده می‌تواند سبب گرایش شدید کودکان به خوردن خوراکی‌های شیرین به ویژه شیرینی، شکلات و آبنبات شود.

کارشناسان با مطالعه دریافته‌اند علت گرایش شدید کودکان به خوردن این نوع خوراکی‌‌ها تولید هورمون کوتیزول در بدن آنها تحت تاثیر استرس است. پزشکان اعتقاد دارند کودکان با خوردن این خوراکی‌ها تمایل به ایجاد حس شادی در خود می‌کنند. خوردن خوراکی‌های شیرین و پرچرب علاوه بر کاهش راندمان ذهنی کودک در درس‌ها باعث کاهش مهارت‌های یادگیری او می‌شود.

کارشناسان به والدین توصیه می‌کنند علاوه بر فراهم آوردن محیط عاری از استرس برای کودک در رژیم غذایی کودک مواد مغذی مانند میوه، سبزیجات، انواع دانه‌های آجیل، روغن ماهی و روغن زیتون را قرار دهند تا علاوه بر ایجاد آرامش روحی سبب رشد جسمی بیشتر کودک و جلوگیری از چاقی در او نیز گردد.

انتهای پیام/
برچسب ها: خوراکی ، استرس ، امتحان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار