خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده ۲۳ است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود.

 محسن منصوری، در جلسۀ بررسی مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان، گفت: ۷۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی این سفر هزینه شده‌است.

او اضافه کرد: بخش مهمی از مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور به لرستان نهایی شده‌است و یا با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در دست تکمیل است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور یادآور شد: چند پروژۀ شاخص لرستان به منابع مالی بالایی نیاز دارد و لازم است جذب اعتبار برای تسریع در پیشرفت این پروژه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

منصوری بیان کرد: کارخانه پارسیلون، راه‌آهن دورود به خرم‌آباد و سد معشوره از مهم‌ترین پروژه‌های شاخص لرستان است که به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

او با بیان اینکه زیرساخت‌های کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بسیار مناسب است، اما تجهیزات این کارخانه باید به‌روزرسانی شوند، متذکّر شد: جلسه‌ای را با حضور مراجع ذی‌ربط برای پیگیری این پروژه در هفتۀ آینده برگزار می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات راه‌آهن خرم‌آباد از جمله تهاتر نفت انجام شده‌است و فعالیت مجدد این پروژه آغاز می‌شود.

منصوری با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده ۲۳ است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود.

او با تأکید بر اقدام جهادی مدیران برای تحقق شعار مهم دولت سیزدهم عنوان کرد: پروژه‌های با بیشترین درصد پیشرفت فیزیکی باید در اولویت قرار بگیرد.

منبع:تسنیم

برچسب ها: سد معشوره ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
از کجا معلوم که همه لرستانی ها این خبر رو خبر خوش به حساب بیارن. صد ها روستا در شهرستان های چگنی ، معمولان و پلدختر در حوزه پایین دست رودخانه کشکان زندگی می کنند و کشاورزی این شهرستان ها وابسته به آب رودخانه کشکانه . اب کشکان چند سالی است به کلی کم شده . سه سال پیش در فصل تابستان کاملا خشک شد و مزاراع شلتوک نابود شدن. احداث سدمعشوره قطعا برای مردم شهرهای مذکور هیچ آورده ای ندارد. فقط خیرش به اراضی کوهدشت می رسه و اهالی شهرستان های نامبرده هیچ سهمی از اراضی کوهدشت ندارند.
این نماینده های مجلس استان هم برای اینکه بگن ما بالاخره یه کاری انجام دادیم دنبال این کار رو گرفتن.
دسته گل به اب دادن از خصوصیات نماینده های ماست. آب های استان رو سخاوتمندانه از شش جهت به استان های هم جوار بخشیدند و یا عاجز بودن از اینکه مانع غارت منابع آبی استان شوند این سد معشوره هم روی بقیه.
زبان حال نماینده های ما اینه و در واقع زبان قالشون مصداق این یه بیت شعره:
شادی آمد غم برفت خربرفت و خر برفت و خربرفت
منتشر کنید لطفا