فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان

مناسب سازی معابر شهری برای معلولان، مطالبه همیشگی این قشر بوده که متاسفانه این موضوع در برخی پروژه های شهری رعایت نمی‌شود و باعث ایجاد مشکلاتی برای معلولان شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات فعلی معلولان، مناسب سازی مسیر تردد آنها و بهره گیری از وسایل حمل و نقل عمومی است و این درحالی است که در اجرای هر پروژه‌ای، شهرداری باید مناسب سازی شهری برای معلولان را مدنظر قرار دهد، زیرا حق قانونی و شهروندی آن‌ها است.

این موضوع نه تنها قشر معلول جسمی، حرکتی که ۱۰ درصد از جمعیت هر کشوری را در بر می‌گیرد بلکه حتی برای افراد عادی نیز امری مهم است، اما متاسفانه رعایت این موضوع در برخی پروژه‌های شهری دیده نمی‌شود.

به همین علت است که یکی از گلایه‌های همیشگی معلولان موضوع مناسب سازی شهری است، زیرا زیست و رفت و آمد در شهر را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آذرماه سال گذشته از شهرداری تهران خواست به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولان ورود کند و گفته بود در دنیا پارک‌هایی برای معلولان ایجاد شده، اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران هم در خصوص مناسب سازی تهران برای معلولان گفته بود با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار تن معلول در شهر تهران باید ۱۲ هزار کیلومتر پیاده رو مناسب سازی شود، اما بر اساس گزارشی که از ستاد مناسب سازی فضا‌های شهری دریافت کرده ام، تنها ۲/۳ درصد از معابر شهر تهران یعنی ۲۲۸ کیلومتر معبر اصلی و فرعی برای معلولین مناسب سازی شده است.

اهمیت این موضوع و پیام های متعدد معلولان عزیز باعث شد این موضوع را از مدیر کل سلامت شهرداری تهران پیگیری کنیم.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از جمله خدماتی که شهرداری ارائه می‌کند مناسب سازی معابر شهر برای معلولان است، اما مناسب سازی را نباید به مسائل کالبدی محدود کنیم و خدمات فرهنگی، اجتماعی هم موظف هستیم برای معلولان عزیز مناسب سازی کنیم.

وی اظهار کرد: در حال انجام مناسب سازی خدمات فرهنگی و اجتماعی برای معلولان هستیم و برای مناسب سازی معابر هم برنامه منظم دارد که در معاونت شهرسازی شهرداری تهران پیگیری می‌شود و همه مناطق شهرداری بر اساس برنامه مشخص شده مناسب سازی معابر را انجام دهند.

صاحب با بیان اینکه تا مناسب سازی کامل شهر برای معلولان فاصله داریم گفت: ابتدای راه مناسب سازی هستیم و با همت مدیریت شهری در آینده شاهد اتفاقات خوب در این حوزه خواهیم بود.

برچسب ها: معلولان ، مناسب سازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۲:۲۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
پیاده رو در شهرسازی بری شهرداری ها انگار اصلا تعریف نشده! اکثرا با عرض کم، ناهموار و با اختلاف ارتفاع هستن! اخیرا خیابان آزادی تهران که پیاده رو مناسبی داشت رو نصف کردن و مسیر دوچرخه زدن که روزی یک دوچرخه هم رد نمیشه ازش ! پیاده رو کوچک شده جای پارک کنار خیابان کم شده کلی هم هزینه رو دست شهر افتاده!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
عیدی مددجویان و مابه التفاوت مستمری آنها باید هرچه زودتر پرداخت بشه چون حق الناس است و البته که از دولت محرومان توقع خیلی بیشتری داشتیم‌ولی متاسفانه.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
بهزیستی دو ساله که عیدی مددجویان را پرداخت نکرده بعدشمادنبال مناسب سازی هستی اونم ازطرف شهرداری،!!!!!!ا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
چندهزار بانک پله خور هست که پول دارند مناسب سازی کنند و نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
تنها یک راه وجود داره که شهرداران متوجه مشکلات پیاده رو ها در سراسر ایران شوند که
همشون را در ویلچر سوار کنند و ازشون بخواهند از جاده ها و پیاده روها استفاده کنند
خوبه .که همشون سفر فرهنگ هم داشتند
لااقل از پیاده رو های انجا کپی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
برا مسنا که 40 میلیون نفرن مناسب سازی نشده چه برسه برا معلولا که یه میلیونم نیستن
آخرین اخبار