پخت و توزیع ۴۰ هزار پرس افطاری در مسجد مقدس جمکران

این روز‌ها خادمان آشپزخانه بزرگ مسجد مقدس جمکران به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا سفره‌های افطاری روزه‌داران را رنگین کنند.

 اشکوری، مسئول طرح افطاری بزرگ مسجد جمکران گفت: در این آشپزخانه روزانه بیش از ۵۰۰ نفر به صورت دو شیفت برای پخت بیش از ۴۰ هزار پرس غذا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این طرح افطاری بزرگ از ۲۰ سال پیش با پرس روزانه ۳۰۰ پرس غذا آغاز شد و امروز به بیش از ۴۰ هزار رسیده است.

مسئول طرح افطاری بزرگ مسجد جمکران گفت: غذای طبخ شده در این آشپزخانه در مساجد تکایا و نقاط مختلف استان قم توزیع خواهدشد و بخشی هم به درب خانه‌های نیازمندان ارسال می‌شود.

اشکوری همه هزینه‌های این آشپزخانه بزرگ را از محل کمک‌های خیرینی از داخل و خارج کشور اعلام کرد و افزود: خادمان در کنار فعالیت در آشپزخانه آیین جزءخوانی را نیز انجام می‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار