کرمانشاه مهد خوراک ایران

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت : در ایام نوروز تلاش می‌کنیم تا در تبلیغات خود، کرمانشاه را به عنوان مهد خوراک ایران معرفی کنیم.

وحید امیری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در نشست کمیته گردشگری شهری ستاد خدمات سفر استان، با اشاره به آمادگی کرمانشاه برای میزبانی از مسافران نوروزی، گفت : برنامه‌های نوروزی استان، امسال از ۲۴ اسفند آغاز شده و تا ۲۴ فروردین ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: هماهنگی‌هایی با دستگاه‌های اجرایی مختلف در استان انجام شده تا امسال بتوانیم بهترین خدمات را به گردشگران و میهمانان نوروزی داشته باشیم.

معاون گردشگری استان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک ایران معرفی شده، در برنامه‌های تبلیغاتی و معرفی استان باید این موضوع در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در نمایشگاه بین المللی گردشگری امسال از کرمانشاه به عنوان مهد خوراک نام برد، بنابراین باید در نوروز امسال کرمانشاه را با این شعار به گردشگران معرفی کنیم.

امیری به تقارن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز امسال هم اشاره کرد و گفت: با توجه به ورود حجم زیادی از گردشگران به استان در ایام نوروز، در ورودی شهر کرمانشاه باید لیست واحد‌های پذیرایی که در این ایام فعال هستند را با نصب بنر به مسافران نوروزی اطلاع رسانی کنیم. 

وی اظهار کرد: سامانه ۰۹۶۲۹ به عنوان سامانه ملی ستاد خدمات سفر در این ایام آماده ثبت شکایات گردشگران نوروزی خواهد بود.

معاون گردشگری استان عنوان کرد: در بحث سرویس‌های بهداشتی، برپایی سفره‌های هفت سین، فعال بودن سامانه کرمانشاه گشت، برگزاری جشن بزرگ میلاد امام حسن مجتبی (ع) در هفتم فروردین برنامه ریزی لازم صورت گرفته است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.