جدی بودن دانشگاه شهید بهشتی در حوزه کوانتوم

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: ۱۰ درصد از نیروی فکری و انسانی که در حوزه میکروالکترونیک آمریکا کار می‌کنند ایرانی هستند که رقم بزرگی است.

سید محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک ، اظهار کرد: ما نیروی انسانی مجرب داریم، به عنوان یک معلم قدیمی اعلام می‌کنم که نیروی انسانی ما شاید بهترین نیروی انسانی جهان باشد. 

وی افزود: ما می‌توانیم مانند همه حوزه‌هایی که در آن موفق هستیم در حوزه میکروالکترونیک هم بدرخشیم. دانشگاه شهید بهشتی در موضوع کوانتوم جدی است و حتی معتقد هستم که باید ساختمان بفروشیم و در این زمینه سرمایه‌گذاری کنیم.

آقامیری افزود: همزمان گروه‌های مختلفی در حوزه میکروالکترونیک مشغول فعالیت هستند که می‌توان در قالب ستادی آن‌ها را جمع کرد تا کار مشترک انجام بگیرد. وی با اشاره به اینکه ما باید به دنبال تجاری سازی باشیم، گفت: اول باید نیاز داخلی را برطرف کنیم و سپس باید به دنبال بازار‌های خارجی باشیم.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: در موضوع نیمه هادی‌ها هم باید کار و هم سرمایه گذاری شود. ما امکانات و مواد اولیه را در داخل داریم و می‌شود کار‌های بزرگی در این زمینه انجام داد.

وی اظهار امیدواری کرد که اینگونه رویداد‌های فناورانه می توتند نطقه عطف خوبی باشد برای اینکه جوانان ما به این سمت بیشتر میل کنند و به عبارتی هدفمندتر به این سمت بروند.

وی افزود: امیدوارم با حمایت‌های مرکز رشد نوآوری شروع و همکاران ما در دانشگاه امام حسین (ع) این رویداد در سال بعد باشکوه بیشتری در این دانشگاه برگزار شود.

وی افزود: میکروالکترونیک مانند شبکه عصبی است و کاربرد‌های فراوانی دارد که تلفن همراه، حوزه پزشکی نمونه‌ای از آن است و به عبارتی همه جا ردپایی از آن دیده می‌شود، اما با این اهمیتی که دارد، دیده نشده است.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدوری کرد که با حضور جوانان، اتفاقات خوبی در این حوزه رقم بخورد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار