دستیابی به دانش تولید سه تجهیز مراکز فولادی در شرکتی دانش بنیان در اصفهان

پژوهشگران شرکتی دانش‌بنیان در اصفهان با دستیابی به دانش تولید سه تجهیز مراکز فولادی، این صنعت را از وابستگی به کشور‌های اروپایی بی‌نیاز کردند.

مدیرعامل  شرکت دانش بنیان، با بیان اینکه روتور مکنده دود، دَمپر و کِیسینگ  از تولیدات جدید این شرکت است گفت: این شرکت با روش مهندسی معکوس، نقشه‌برداری و ساخت، موفق به تولید روتور مکنده دود شده که در واحد آگلومراسیون صنعت فولاد کاربرد دارد و از کیفیتی به مراتب بیشتر از نمونه‌های خارجی برخوردار است.


جلیل سلطانی افزود: وظیفه این تجهیز، ذخیره‌سازی و ارسال مواد اولیه برای واحد‌های مختلف ، تولید آگلومره مطابق با شرایط فنی با قابلیت مصرف در بخش کوره بلندو تولید آهک پخته برای مصرف در بخش فولادسازی و آگلومراسیون و تولید آهن اسفنجی جهت مصرف در بخش فولادسازی و فروش است.


او گفت: وقتی کک در فرآیند تولید فولاد در حال پخته شدن است، بخاری تولید می‌کند که باید از محیط جمع‌آوری و خارج شود، دودی که از این مکنده خارج می‌شود حاوی ذرات خورنده بوده و بنابراین ضد سایش بودن قطعات این تجهیز اهمیت بالایی دارد.


سلطانی با اشاره به اینکه پره‌های این تجهیز از ورق‌های با استحکام بالا تولید شده و به دلیل دور بسیار بالای چرخش موتور، حفظ تعادل آن نیز بسیار حائز اهمیت است، گفت: ساخت این تجهیز حاصل سه سال کار پژوهشی و اجرایی است و پیچیدگی‌های بسیاری دارد، دَمپر و کِیسنگ که محفظه‌ای برای فعالیت فن روتور مکنده دود است نیز در این شرکت تولید می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.