جولان پوشاک محرز قاچاق در بازار

طبق آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سالانه حدود یک میلیارد دلار یعنی حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان پوشاک قاچاق وارد کشور می‌شود.

شهریور ماه امسال بود که وزارت صمت فهرست نشان تجاری پوشاک قاچاق را برای جمع آوری منتشر کرد،اما مشاهدات میدانی از بازار پوشاک و حتی کفش  کشور نشان می‌دهد که همچنان‌ هر روز پای این اجناس قاچاق به کشور باز است.

در همین رابطه گرجی مدیر کل دفتر صنایع پوشاک وزارت صمت گفت: ۱۲۵ مجموعه عرضه کالا قاچاق بودند که این فروشگاه ها هیچگونه از وزارت صمت مجوز نداشتند.

اما داستان به اینجا ختم نمی شود با یک گشت و گذار ساده به غیر از پاساژها حتی در فروشگاه های سطح شهر هم می توان به راحتی این اجناس را دید.

موضوعی که محمد مهدی برادران معاون وزیر صمت گفت: به طور کلی در سطح تهران و استان های دیگر تعداد قابل توجه ای کالا ی قاچاق شناسایی و جمع آوری شده اند.

در این بین بررسی آمارهای رسمی نشان می‌دهد که طی سال‌های گذشته قاچاق پوشاک در ایران از مرز ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار فراتر رفته بود که به همین جهت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سال ۹۶ اقدام به مقابله با قاچاق پوشاک کرد. البته این طرح چند بار متوقف شد اما مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق معتقد هستند که پس از اجرای طرح، قاچاق پوشاک کاهش یافته است.

حمیدرضا دهقانی نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌گوید: تا این لحظه برای ۲۰ استان ۲/۰۳ دهم میلیارد تومان کشفیات قاچاق احصا شده است. همچنین بیش از ده ها مورد تابلو و سردر های پوشاک کالای قاچاق پایین کشیده شده است.

طبق آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سالانه حدود یک میلیارد دلار یعنی حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان پوشاک قاچاق وارد کشور می شود.

گفتنی است، در حال حاضر در حوزه صنعت پوشاک حداقل ۱۲۰ هزار واحد صنفی تولیدی ثبت شده که این آمار به غیر از مجموعه واحدهای مشاغل خانگی و مزون‌هایی است که توسط وزارت ارشاد دارای مجوز هستند. حداقل ۲۸۰ هزار واحد صنفی توزیعی نیز در حوزه پوشاک فعال است که این آمار نیز به غیر از فروشگاه‌های فعال در حوزه فضای مجازی و بعضاً بدون مجوز است.

در حال حاضر ۱۰۰۰ واحد صنعتی تولیدی در حوزه پوشاک در کشور فعال است. در این تعداد واحد صنعتی- تولیدی به‌علاوه ۱۰۰ هزار واحد صنفی-تولیدی مابین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون نفر اشتغال دارند که با احتساب اشتغال در حوزه توزیع، حدود دو تا ۲.۵ میلیون نفر آمار ثبت شده رسمی واحدهای رسمی در صنعت پوشاک کشور مشغول به کار هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۲۶ دی ۱۴۰۲
اگه خیاطا خوب بدوزن و تو تن خوب بایسته کسی احمق نیست بره خارجی بخره ولی خیاطای ما تنها هنری که دارن شکافتن لباسای خارجی و از روی اون بریدن و دوختنه و اصلا رو آدما تست نمیکنن و با خارجیش مقایسه نمیکنن تا بی قواره گیهاش رو پیدا کنن و درست کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۶ دی ۱۴۰۲
چرا جلوی قاچاق گرفته نمیشه ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۶ دی ۱۴۰۲
ستاد مبارزه با قاچاق کالا داره چیکار می کنه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۲۶ دی ۱۴۰۲
اگر پوشاک قاچاق ارزون نباشه تولید کننده داخلی بیشتر گرون تر میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۲۶ دی ۱۴۰۲
مقصر اصلی خیاطای تنبل و بیعارمان که فقط بلندن لباس خارجی رو باز کنن و عین اون ببرن و تند تند بدوزن و حاضر نیستن رو تن امتحان کنن و ایراداشو رفع کنن بعد تولید کنن و لباساشون مثل خارجیا خوب به تن نمیشینه و بی ریخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۱ ۲۶ دی ۱۴۰۲
پوشاک زشت و بد دوخت ایرانی کسی دوس نداره
آخرین اخبار