افزایش موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت خراسان جنوبی

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: موسسات طرف قرارداد با این بیمه به منظور بهره مندی بیشتر جامعه هدف از ۵۳۸ مرکز به ۶۹۰ مورد افزایش یافته است.

اربابی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: پارسال ۶۵۵ بازدید از موسسات طرف قرارداد انجام شد و امسال نیز در جهت بهبود عملکرد و بررسی نحوه ارائه خدمت به بیمه شدگان تاکنون به ۱۷۵ مورد بازدید رسیده است.

او افزود: پارسال ۸۹۲ میلیارد ریال به موسسات خصوصی و غیردولتی طرف قرارداد پرداخت شد و امسال تاکنون هزار و ۵۰ میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.

اربابی با بیان اینکه پارسال مبلغ پرداختی به خدمات روستایی سطح یک هزار و ۱۵۸ میلیارد ریال بوده است بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۶۳۶ میلیارد ریال به صورت علی الحساب هزینه شده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی ادامه داد: پارسال رقم پرداختی به موسسات دولتی غیر دانشگاهی ۲۷ میلیارد ریال و موسسات دولتی دانشگاهی ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال بود که امسال حدود ۱۵ میلیارد ریال به موسسات دولتی غیر دانشگاهی و ۲ هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال به موسسات دولتی دانشگاهی پرداخت شده است.

او تصریح کرد: امسال بیش از یک میلیون و ۷۰۰ مراجعه سرپایی به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد استان ثبت شده همچنین ۲۸ هزار پرونده بستری برای افراد تحت پوشش این سازمان در استان تشکیل شده است.

اربابی عنوان کرد: ۵۲۶ هزار نفر معادل ۶۸ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۳۴۴ هزار نفر در صندوق بیمه روستاییان و عشایر و ۷۳ هزار نفر در صندوق بیمه کارمندی تحت پوشش هستند.


بیشتر بخوانید


مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: ۴۱ هزار نفر مربوط به پنج دهک اول درآمدی از بیمه سلامت رایگان برخوردار شده‌اند.

او با بیان اینکه ۵۹ کد خدمتی در حوزه توانبخشی برای بیمه سلامت تعریف شده است گفت: ۹۵ مرکز فیزیوتراپی، کار درمانی، شنوایی سنجی، ارتوپدی و فنی، گفتار درمانی و بینایی سنجی طرف قرارداد هستند که تاکنون حدود ۱۴ میلیارد ریال به این مراکز پرداخت شده است.

اربابی از خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه سلامت برای افراد مبتلا به موکوپلی ساکاریدوز خبر داد و افزود: کار درمانی، گفتار درمانی، فیزیوتراپی، مشاوره و تجویز سمعک از جمله خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه سلامت برای این افراد است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه هزینه‌های درمان افراد مبتلا به موکوپلی ساکاریدوز تحت پوشش است عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط سازمان‌های بیمه‌گر پایه و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت می‌شود و این بیمه شدگان در مراجعه به بخش غیردولتی فقط ۲۰ درصد تعرفه را پرداخت می‌کنند.

او تصریح کرد: افرادی مشمول دریافت این خدمات هستند که دارای بیمه پایه درمان باشند و در سامانه بیمه سلامت و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده باشند.

اربابی بیان کرد: افراد با شماره‌گیری کد دستوری #۱۶۶۶* می‌توانند از نوع بیمه پایه درمان و اعتبار آن مطلع شوند همچنین افراد فاقد پوشش بیمه درمان پایه می‌توانند به صورت غیر حضوری با ورود به سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران یا مراجعه به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد برای بیمه شدن خود اقدام کنند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.